CoverNewsTunel

Zabave, afteri i ples u Tunelu bit će cijeloga ovog mjeseca, a bogme i ljeta

0
Tunel / AI

Pred nama je događajima nikad bogatiji svibanj u Tunelu gdje će se ovoga proljeća plesati baš svaki tjedan pa tako i ove subote kada Millennium tim u podzemlju Mandaline radi after party nakon svog zabavnog programa na Tvrđavi sv. Ivana.

Za DJ pultom bit će Edi The KIng, francuski muzičar Jean Marie Kone i kolega mu i sunarodnjak Manu Lokole, a najavljen je i domaćin iz kluba, PaleolitiK.

Muzika, kao i prodaja ulaznica, kreću oko ponoći.

Iduće subote, 11. svibnja u Tunelu je dj, producentski i ljubavni par Local Suicide, berlinski duo poznat po nezaboravnim zabavama, pozitivnoj energiji koju isporučuju na podij i odličnoj muzici, a vikend kasnije (18.05.) program Subliminal. Santiago Batacosta ovoga puta dovodi Peru Fullhousa koji će u Šibeniku tom prigodom promovirati nadolazeće izdanje svog Moondance Festivala.

U petak, 24. svibnja u Tunel dolazi još jedna vanjska produkcija i dj Volpe (uskoro više), a par dana kasnije, u utorak 28. svibnja dolje je nakon koncerta benda BadBadNotGood after party i proslava 10. rođendana Tvrđave sv. Mihovila.

Afteri nakon programa na tvrđavama nastavit će se tijekom cijeloga ljeta pa u Tunelu neće ni biti standardne pauze između dvije zimske sezone. Naime, u suradnji s turističkim zajednicama grada Šibenika i Šibensko-kninske županije, Tunel će nastojati osigurati Šibeniku i njegovim gostima noćni život u turističkoj sezoni nakon dugo godina ‘plesa’ po benzinskim stanicama i ispred pekara.

U subotu se Tunel zvukom i atmosferom vraća u doba legendarne Capelle

Previous article

Local Suicide u Tunelu all night long: Dođite na svjetsku premijeru novog albuma Dine Summer

Next article

Comments

Comments are closed.