CoverMuzikaNewsTunel

U subotu se Tunel zvukom i atmosferom vraća u doba legendarne Capelle

0

After Sunset je party šibenske Millennium produkcije u Tunelu nakon njihova eventa na Tvrđavi sv. Ivana u subotu, 4. svibnja, gdje s domaćim i stranim dj-ima rade ‘live postcard’, audio-vizualnu razglednicu podrške nadolazećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Klikni za sve o afteru

Na afteru u Tunelu najavljeni su legenda šibenske elektroničke scene Edi The King, francuski DJ Jean Marie Kone kojem će se pridružiti sunarodnjak i perkusionist Manu Lokole te domaćin kluba PaleolitiK.

Muzika se pali oko ponoći.

Na Tvrđavi sv. Ivana program starta u 17,30 sati, a osim nastupa navedenih glazbenika, tamo će biti sportaši i svi drugi koji žele podržati parišku Olimpijadu i hrvatske natjecatelje kojih bi na toj sportskoj smotri mogli biti čak 50.

Tvrđava sv. Ivana / VAB

Tamo će se snimati, streamati, ali i slikati. Naime, troje slikara Denis Jakovljević, Paula Vuković i Korina Marinov na licu mjesta slikat će kadrove, a posjetitelji će se moći slikavati u foto okviru domaćeg artista Lulasa. Prva svibanjska subota na Tvrđavi sv. Ivana bit će zanimljiva i djeci jer dolazi i Dječak Paško s gošćom iznenađenja.

U jezgri svega toga je ekipa koja je u zori buđenja elektroničke scene opako djelovala u klubu Capella i želja im je dašak atmosfere iz tih davnih, legendarnih i opjevanih vremena povratiti u subotu u Tunelu gdje nas, nema sumnje, čeka odličan clubbing.

Poslušajte Felverušu, skladbu umjetne inteligencije i Marijanovih fanova

Previous article

Zabave, afteri i ples u Tunelu bit će cijeloga ovog mjeseca, a bogme i ljeta

Next article

Comments

Comments are closed.