KULTMuzikaNewsOvergroundTunel

Turistička zajednica Šibenika podržala Overground i brojne druge ljetne ‘underground’ programe

0

Prvo izdanje Overground boutique festivala na Martinskoj održava se uz potporu Turističke zajednice grada Šibenika koja već tradicionalno podržava lokalnu glazbenu scenu, pa tako i aktivnosti udruge RatCat i Tunela.

Turističko vijeće šibenske Turističke zajednice, naime, objavilo je u srijedu da je poguralo Overground sa 1.300 eura na temelju programa koji je udruga RatCat predložila na ovogodišnjem Javnom pozivu za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz njihova programa ‘Potpore za turističke manifestacije’.

Martinska Šibenik

Sredstva su dodijeljena za ukupno 45 programa među kojima i festivalima Seasplash, Rave Island, Blast, TLM, manifestacijama Kulturaljka, Long Play Day i Project Vojarna, Ljetu u Azimutu, Street Forma plesnom festivalu koji će dio svog programa uskoro održati i u Tunelu te hrvatskom Uredu za izvoz glazbe koji je pismom potpore podržao Overground i festivalsku Martinsku općenito.

Gledajući popis svih najavljenih programa, čeka nas uistinu zabavno i uzbudljivo ljeto u Šibeniku, s puno dobre glazbe na brojnim pozornicama.

Martinska objavila plan za ovo ljeto: Plešemo na šest festivala, sezonu otvara Overground!

Previous article

Bili smo na MENT-u u Ljubljani i doznali zašto nam Instagram gori

Next article

Comments

Comments are closed.