MuzikaNewsOvergroundTunel

Martinska objavila plan za ovo ljeto: Plešemo na šest festivala, sezonu otvara Overground!

0

Organizatori glazbenog ljeta na Martinskoj u Šibeniku objavili su danas detalje pete festivalske sezone na toj lokaciji u zaštićenom parku prirode i jedine glazbene oaze unutar UNESCO buffer zone, a s objavom festivala izašao je i novi vizualni identitet za prvu petoljetku.

‘Ovog ljeta očekuje nas šest festivala, u trajanju od isto toliko tjedana u nizu, od kojih su čak dva nova’, najavljeno je.

Sezonu otvara naš boutique festival – Overground – koji će se odvijati 14. i 15. srpnja. Uprava Martinske najavila je da ga organizira RatCat, široj javnosti poznat po vođenju sve poznatijeg šibenskog kluba Tunel, specijaliziranog za elektroničke glazbene stilove.

Overground uskoro objavljuje prva imena, a dotad svoj upad možete osigurati na neviđeno kupnjom superpovoljnih #blind ulaznica za oba dana festivala.

Facebook event // Overgound ulaznice


Nakon njega, od 20. do 23. srpnja na redu je posljednje, 21. izdanje Seasplash festivala, koji je u nešto više od dva desetljeća postojanja stekao status festivala zaslužnog za pokretanje i povezivanje domaće i regionalne scene, ali i usredotočene na stvaranje i promociju ‘bass’ glazbe, i ‘sound system’ kulture.

Facebook event // Seasplash ulaznice

Kanal fest bio je jedini festival na Martinskoj koji se održavao godinu prije aktualnog projekta. Martinska Punk održao se 2020., u prvoj pandemijskoj godini. Ove godine udruženim snagama za duplo slavlje, jer osim lokacije, prvih pet godina slavi i Kanal fest.

Martinska Punk meets Kanal fest održava se od 27. do 29. srpnja.

Facebook event // Martinska Punk meets Kanal Fest 2023 ulaznice

Od 3. do 6. kolovoza održava se osmo izdanje Membrain festivala, već niz godina prepoznatljivog po intimnoj atmosferi i srdačnim vibracijama koje njeguju underground bass kulturu i okupljaju svjetski poznate izvođače sa scene, zajedno s novim talentiranim umjetnicima iz cijelog svijeta.

Facebook event // Membrain ulaznice

Već tradicionalno, sredinom osmog mjeseca, konkretnije od 11. do 13. kolovoza odvijat će se šesto izdanje Blast festa, čija organizacija je svoje želje, vizije i hobije odlučila spojiti, i pretvoriti ih u festival glazbe, umjetnosti, plesa i druženja. Blast fest je osmišljen na način da djeluje kao platforma koja promovira domaću scenu i umjetnike, koja će njihov đir približiti drugima i potaknuti vas na ples dušom i srcem.

Facebook event i ulaznice – uskoro!

A za kraj sezone, od 18. do 20. kolovoza, slijedi još jedan novi, Rave Island, prvi svjetski neorave festival. Udruženi s ukupno 9 partnera, koji će isporučiti sadržaje na 3 pozornice, uz prateće zabave na brodovima, na plaži, i na tajnovitim mjestima, s preko 70 izvođača s nove međunarodne elektroničke scene.

Facebook event // Rave Island ulaznice 

Mali portret sve većeg imena na hrvatskoj DJ-a sceni: Carnero, povratak u podzemlje

Previous article

Turistička zajednica Šibenika podržala Overground i brojne druge ljetne ‘underground’ programe

Next article

Comments

Comments are closed.