MuzikaNewsTunel

Mali portret sve većeg imena na hrvatskoj DJ-a sceni: Carnero, povratak u podzemlje

0
Carnero / Ilustracija / Dekmantel SElectors

‘Ja sam mladić iz Vodica s trenutnom adresom u Zagrebu’, kaže u svom predstavljanju za publiku Tunela Carnero, 28-godišnji muzičar kojem na osobnoj karti piše Luka Janjac.

Valjda jesam još mladić s 28, pita se zajebantski DJ koji u petak nastupa u Šibeniku s Petrom Dundovom na main stageu Tunela.

Član je, dodaje Luka, kolektiva Metz Attack i rezident zagrebačkog kluba Masters.

Klikni na sliku za info o zabavi

‘Kroz rad s kolektivom ima san prilike ugostiti strana imena kao što su Spekki Webu, Woody92, Konduku, Mary Lake, Max Abysmal, Carl H, Alexis Le-Tan, Anatolian Weapons, Remove Me, Sophie Du Palais, Bebe Bad, Loek Frey, Mairo Nawaz, F.I.P i dr’, nabraja i dodaje da ga se, osim u Mastersu, moglo po Zagrebu čuti i vidjeti i u Pločniku, Funku, Sound Factoryu, klubovima Dva Osam, Močvari i splitskoj Kocki.

I po raznim polulegalnim zabavama, u riječkom pothodniku, u Disku R i Tunelu, gdje je nastupao na početku prve sezone, 2018. godine s Foxyem i El Commandom.

Carnero u Tunelu (2018.)

Za DJ pult penjao se i po festivalima kao što su Blast, Slurp!, DeepNout, LuZ i Love International Festival na kojem uz odličnu postavu brojnih hrvatskih artista, među kojima je i četvero RatCat rezidenata, nastupa i ovoga ljeta.

‘Ove godine napokon ću imati priliku zavrtiti i na festivalu koji je definitivno najviše utjecao na zvuk koji volim, a to je naravno Dekmantel Selectors’, zadovoljan je Carnero.

Od zvuka voli techno, trance, psy (‘NE, psy nije isto što i trance’, naglašava), deep, trippy, breakbeat i kako kaže, kombinaciju svega navedenoga u svim mogućim formama.

‘Zadnji put u Tunelu je bila špica, ali to je bilo davno. Daleko smo došli od zadnjeg puta tako da se mnogo radujem ponovnom sviruckanju’, rekao nam je Luka Janjac, Carnero.

Na ‘wish listi’ Tunela je sigurno u top 3 hrvatska DJ-a i već neko vrijeme se traži datum za njegovo muziciranje u mandalinskom ‘andergraundu’ pa nema sumnje da će petak biti dan za metak.

Mračan i originalan, sa svojim masnim basovima i prgavim melodijama trebao bi se prirodno uklopiti u atmosferu šibenskog kluba i zajedno sa seniorom Dundovom zadovoljiti zahtjevnu publiku.

Podsjetimo, u petak se u Tunelu svira na dva stagea, onako kako je bilo na novogodišnjem afteru. Drugi stage zove se Subliminal i to je prostor na kojem će Santiago Batacosta predstaviti svoj žešći zvuk i mladog DJ-a Xponata.

Super povoljne ulaznice za petak ima sustav Entrio, online, na svojim prodajnim mjestima, a odnedavno i u poslovnicama Tisak Media. Po nevjerojatnoj cijeni od 7 eura za veliku zabavu na dva stagea uz odlične DJ-e.

Dvije noći u Tunelu na dva stagea! Uz Carnera i Dundova u petak i techno pozornica S. Batacoste

Previous article

Martinska objavila plan za ovo ljeto: Plešemo na šest festivala, sezonu otvara Overground!

Next article

Comments

Comments are closed.