CoverLIFENewsTunel

Taxi dijele publika i DJ-i: Od ove subote ‘happy hour’ za najpovoljniji prijevoz do Tunela

0
FOTO: Ilustracija / PROMO

Iskusni tim poznatog šibenskog taxi prijevoznika Bože Mijića i ove godine svojim pouzdanim vozilima osigurava najugodniji transfer inozemnim umjetnicima koji na gostovanja u Tunel stižu avionskim letovima iz obližnjih zračnih luka.

‘Oduvijek nastojim pomoći lokalnoj sceni i čini se da je naša veza jača od pandemije, Putina i ovih nenormalnih poskupljenja kojima su izloženi svi građani, a ne samo mi koji svakodnevno zbog posla moramo tankati velike količine skupog goriva’, kaže poduzetni Mijić čija taxi služba godinama vozi između svih dijelova grada, predgrađa i oaze zabave u podzemlju Mandaline.

Inovativni Božo smislio je za ovu proljetnu sezonu i novu akciju!

‘Svake večeri kada radi Tunel, a to je subota pred nama i gotovo sve subote u svibnju, Taxi Božo uvodit će ‘happy hour’ između 23 sata i ponoći kako bi drage nam sugrađane iz šibenskih četvrti mogli voziti u Tunel po cijeni od 30 kuna za vožnju’, najavljuje taksist.

taxi bozo

Valja se samo spremiti do 23 sata, nazvati 091 66 44 00 i za tren ste u Tunelu koji će ove subote rasplesati čuveni berlinski duo Local Suicide, uz raskošnu svemirsku scenografiju postavljenu ekskluzivno za njihovo prvo gostovanje u Hrvatskoj!

Gospodin Mijić je privatni taxi prijevoznik još od 2003. godine i nema toga što nije doživio i vidio na cestama. Pitamo ga kakvi su DJ-i koje dovozi i odvozi transferima između Šibenika i obližnjih zračnih luka.

‘Ma to su sve normalni, vrlo pristojni ljudi. Običaj ekipe iz Tunela je da ih zadrže po nekoliko dana u Šibeniku kako bi ih upoznali s našom bogatom kulturnom baštinom, gastronomijom i tradicijom, tako da su uvijek puni dojmova i želje da se opet vrate u naš divni grad’, kaže poznati taksist čiji ‘happy hour’ starta već ove subote.

Čim odzvoni 23,00 nazovite 091 66 44 00 i vidimo se plesnom podiju Tunela. I sretan vam put k nama.

Župan Jelić u Tunelu zaokružio priču: Vjerujem da će država ustupiti Šibenčanima ovaj prostor koji ste oživjeli i očuvali

Previous article

Stipe Širinić u subotu je NeedleDrop: ‘Šibenik postavlja standarde klupske kulture. U Tunelu je kao u Berlinu i Londonu’

Next article

Comments

Comments are closed.