CoverMuzikaNewsTunel

Splitska video produkcija večeras emitira reportažu s gostovanja Red Axes u Tunelu

0
Red Axes u Tunelu / YouTube screenshot

Splitski video kanal ‘Ritam Infection’ emitirat će večeras u 21 sat na društvenim mrežama reportažu snimljenu ovog proljeća u Šibeniku tijekom gostovanja čuvenog izraelskog dua Red Axes u klubu Tunel.

Osim odlične klupske atmosfere na zabavi, dočarane video slikom i zvukom, gledateljima će prikazati i razgovore s izvođačima koji su nastupili u toj divnoj šibenskoj noći, domaćinom NeedleDropom, hrvatskom klupskom legendom Felverom te s Dorijem i Nivom iz Red Axesa koji jako rijetko daju izjave, posebno pred kamerama.

Poznati šibenski DJ Stipe Širinić, koji u Tunelu nastupa pod umjetničkim imenom NeedleDrop i plesače oduševljava svojim modernim, mračnim zvukom, govorio je u intervjuu o šibenskoj elektroničkoj sceni i svemu onome što sa svojim RatCat timom producira putem glazbenog programa u klubu. Marijan Felver izrazio je zadovoljstvo što je mogao dijeliti DJ pult s Red Axes čiji lik i djelo jako štuje i što se super zabavio, a zadovoljstvo nisu krili ni gosti iz Tel Aviva, vrlo zabavni, komični i veseli, što ćete – da ne otkrivamo baš sve – vidjeti večeras u reportaži splitske ekipe inficirane ritmom.

Izradom glazbenog video sadržaja zarazili su se u travnju 2020. godine, u doba one nesretne boleštine i nametnutih ograničenja slobode kretanja i društvenog djelovanja.

‘Bio je to prvo pilot projekt, a onda i emisija glazbenog i kulturnog sadržaja koja je u prvoj sezoni najviše bila posvećena house muzici i njezinim techno, deep i groove podvarijantama. Iz epizode u epizodu, izvođači su se predstavljali svojim DJ setovima i kroz intervju, a mi smo nastojali sve to snimiti na super lokacijama kojima Dalmacija obiluje’, kažu splitski video reporteri koji su, kako kažu, u sva ta snimanja ušli motivirani čistom ljubavlju prema glazbi i željom da kreativni duh probude i među drugima. Njihove radove pogledati možete na digitalnim kanalima ‘Ritam Infectiona’ gdje je večeras u 21,00 na programu Šibenik, Tunel i Red Axes.
Osim premijere na YouTubeu show bi u istu uru trebao krenuti i na Facebooku i to na njihovoj stranici i stranicama dalmatinskih medijskih pokrovitelja dobre muzike, portala ŠibenikIN i Dalmatinski portal, kolektiva RatCat, stranici Felverova Stereotipa i drugdje.

Red Axes zora / YouTube screenshot

Ivna JI izdala je ‘Mind Experiment’, svoj prvi EP za label Specimen

Previous article

Debit kojim se slade plesači u Tunelu osvojio zlato na Decanter Awards natjecanju

Next article

Comments

Comments are closed.