CoverMuzikaNewsOverground

Ivna JI izdala je ‘Mind Experiment’, svoj prvi EP za label Specimen

0
Ivna Ji

‘Mind Experiment’ naziv je EP-a koji je ugledna hrvatska producentica Ivna JI upravo izdala za etiketu ‘Specimen Records’.

S ljudima iz te diskografske kuće povezala se prije par godina, nakon čega su je pozvali da svira na gostovanju Decoded partya u Londonu, zajedno s London Modular Alliance, ADJ, Hoerophant i Ekata.

‘Tada smo počeli razgovarati o izdanju i proteklih godina napravila sam i poslala im barem 30 stvari dok se napokon nisam odlučila za ove četiri koje tvore moj prvi EP. One su, naime, najpogodnije jer predstavljaju nekakav odmak od glazbe kakvu sam radila prije i najbliže su onome što radim danas, i što ću vam predstaviti na Overground festivalu’, kaže Ivna.

Ona je, doduše, već izdavala za Specimen i to remix jednog finskog izvođača i jedan novi za Jauzas the Shining koji izlazi uskoro.

Podsjetimo, Ivna Ji nastupa na Martinskoj drugog dana Overground festivala i to, prvo tijekom dnevnog programa u subotu kada je na rasporedu njezina radionica ‘Her Machines’ na temu programiranja ritam mašina i samplera, a onda i u redovnom programu kada će nam odsvirati svoj live act.

DJ-i iz Tunela prošlog vikenda rejvali u Engleskoj, ove subote rone u Dubinu

Previous article

Splitska video produkcija večeras emitira reportažu s gostovanja Red Axes u Tunelu

Next article

Comments

Comments are closed.