MuzikaNewsTunel

DJ-i iz Tunela prošlog vikenda rejvali u Engleskoj, ove subote rone u Dubinu

0
UK RatCat

To što je zimska klupska sezona u Tunelu završila nipošto ne znači da je i muzika u redovima RatCat kolektiva stala jer DJ-i nastupaju na sve strane, a i u klubu će biti vansezonskih plesnih aktivnosti.

Najmlađe ‘dite’ Tunela, +Kvamperfekt+ (Ante Gulin), super se zabavio proteklog vikenda na partyu u engleskom Southamptonu, gdje trenutačno živi i radi, a nastupio je na ‘tajnoj lokaciji’ s grupom mladih muzičara koji njeguju žešći zvuk, poput njega.

Zabavu je organizirao zajedno s Forge i Nothin to do Soundsystem ekipom, pod logom mačke koja je već gostovala na UK teritoriju, ali ne i u Engleskoj.

RatCat in the UK

Ante uskoro stiže doma kako bi nastupio na Overgroundu na Martinskoj gdje ćemo ga slušati drugoga dana festivala. Stiže nam letom praktički pred sam nastup jer noć prije ima u Engleskoj party u povodu super bitnog životnog događaja, promocije diplome. Čestitamo!

Njegovi kolege iz seniorske reprezentacije Tunela, NeedleDrop i PaleolitiK, putuju za vikend u Dubrovnik kako bi nastupili u prijateljskom susretu s klubom Dubina.

RatCat u Dubini (klik za info)

‘Zašto Šibenčani dočekuju Novu Godinu sa Róisín Murphy, a mi sa D. Merlinom? Kako je došlo do toga da na njihovoj tvrđavi sv. Mihovil ovo ljeto nastupaju Bonobo i Sigur Ros? Kako je Šibenik postao centar HR clubbinga i urbane kulture u subotu ćemo pokušati doznati od dijela ekipe koja je za to zaslužna…’, pišu Dubrovčani u najavi subotnjeg gostovanja rezident DJ-a Tunela.

Iako je planirani klupski zimski program odrađen, Tunel ne namjerava zatvoriti vrata publici kojoj će tijekom ljeta na raspolaganju biti vansezonski programi. Prvi je na rasporedu već za otprilike dva tjedna i bit će jako zanimljiv i drugačiji od redovnog, ali o tome više uskoro.

MEET THE OVERGROUND Curses nam donosi muziku s masu energije i puno šarma

Previous article

Ivna JI izdala je ‘Mind Experiment’, svoj prvi EP za label Specimen

Next article

Comments

Comments are closed.