CoverNewsTunel

Šibenski gradski čelnici danas su u Zagrebu prezentirali nadležnom ministarstvu Tunel

0
Ilustracija / RatCat & N1 screenshot

O budućnosti šibenskog Tunela razgovaralo se danas u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine koje je nedavno preuzeo novi ministar Ivan Paladina.

On je u Zagrebu primio šibensku delegaciju predvođenu gradonačelnikom Željkom Burićem koji je ministru prezentirao dosadašnje aktivnosti na revitalizaciji Tunela, kao i daljnje planove razvoja budućeg Centra klupske i alternativne kulture Šibenika i Dalmacije.

Tunel je, podsjetimo, u vlasništvu Republike Hrvatske, a putem nadležnog ministarstva Udruga RatCat zatražila je, zajedno s Gradom Šibenikom, od države suglasnost za korištenje tog prostora. Na današnjem sastanku, među ostalim, ministarstvu su dostavljena i pisma potpore udruzi i Tunelu koja su potpisali čelnici Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, Veleučilišta u Šibeniku, Kulturnog vijeća Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika.

‘Tunel je primjer kvalitetne suradnje civilnog sektora, lokalne samouprave i države, koja je kroz Ministarstvo kulture i medija već podržala kulturne programe i zato vjerujemo u taj projekt i daljnju potporu države’, rekli su nam nakon sastanka predstavnici Grada Šibenika.

U subotu je zadnji Tunel prije ljeta: Evo što se sve dogodilo u njemu u nepuna dva mjeseca sezone

Previous article

#PlesNa15stupnjeva: Meksikanac Mufti, PaleolitiK i Martin B za desetak dana u prvom ljetnom Tunelu

Next article

Comments

Comments are closed.