CoverNewsTunel

#PlesNa15stupnjeva: Meksikanac Mufti, PaleolitiK i Martin B za desetak dana u prvom ljetnom Tunelu

0

Pod sloganom ‘Ples na 15 stupnjeva Celzijevih’ otvorit će zadnje subote ovoga mjeseca Tunel u kojem je temperatura idealna za bijeg od ljetne žege i užgalog betona i asfalta.

Tunel otvara zbog Muftija, odličnog meksičkog producenta i DJ-a koji je trenutačno na europskoj turneji.

‘Na našem kontinentu je samo par tjedana i bio bi grijeh ne iskoristiti priliku da ga napokon čujemo u svom klubu jer tko zna kad će opet preko oceana. U Europi je prvi put i iskreno se raduje dolasku u Hrvatsku i nastupu u Šibeniku nakon Berlina, Pariza, Londona, Barcelone i Madrida’, kažu organizatori iz Tunela.

Subotnju zabavu otvorit će Martin B iz kolektiva ‘Loše društvo’ (Čakovec, Piknik, Lšdš, Šumske orgije, Krüzer…), nakon kojeg nastupa PaleolitiK, prvotimac Tunela i prvi resident.

‘Jedva čekam prvi ljetni Tunel. Presretan sam što smo uspjeli ‘uhvatiti’ Meksikanca, ali jednako tako drago mi je što večer otvara Martin. Nakon berlinskih svemiraca Local Suicide i španjolske heroine Reke, ovo je treća nacionalna premijera u Tunelu ove godine i to je sad već ‘zabetonirani’ programski koncept s jasno profiliranim zvukom kakav njegujemo NeedleDrop i ja, a bogme i Martin B’, kazao nam je PaleolitiK, aka Ante Dugopoljac.

Zabava 30. srpnja bit će ujedno i after party koncerta ‘Yammat loves Jack Savoretti’ koji se te večeri održava na Tvrđavi sv. Mihovila čime javna Ustanova Tvrđava kulture nastavlja snažno podržavati gradsku ‘podzemnu’ scenu i hrvatsku elektroniku.

Pojačanom promocijom eventa, prvu ljetnu zabavu u Tunelu podržala je i Turistička zajednica grada Šibenika.

‘Gradu jako nedostaje prostor u kojem će se turisti zabavljati u noćnim satima pa je otvaranje Tunela krajem srpnja više nego dobrodošlo. Nakon preuređenja interijera ove zime klub je još ugodniji za boravak, a turistima će sigurno biti zanimljiv i zato što je prostor atraktivan sam po sebi. Bivša je vojna baza, nalazi se u podzemlju, a kako je unutra ugodnih 15 stupnjeva Celzijevih turistima će to biti super avantura’, zadovoljan je direktor šibenske Turističke zajednice Dino Karađole.

Ograničeni broj ulaznica po najpovoljnijoj cijeni clubbinga u regiji već je u pretprodaji, putem sustava Entrio (50 kn, 70 na blagajni kluba).

Projekt revitalizacije Tunela odvija se uz potporu Ministarstva kulture i medija, a ljetne RatCat programe od danas kao novi sponzor podupire i Lučka uprava Šibensko-kninske županije.

 

 

 

 

Šibenski gradski čelnici danas su u Zagrebu prezentirali nadležnom ministarstvu Tunel

Previous article

Za vikend je Blast Fest: Ovdje je sve što trebate znati o zadnjem festivalu na Martinskoj ovoga ljeta

Next article

Comments

Comments are closed.