CoverNewsTunel

U subotu je zadnji Tunel prije ljeta: Evo što se sve dogodilo u njemu u nepuna dva mjeseca sezone

0
Tunel / Foto: VAB

Nastupom Fikcia Mongera i španjolske artistice Reke ovog vikenda završava najkraća klupska sezona Tunela ikada, stisnuta u nepuna dva mjeseca između odluke o popuštanju covid mjera i ljetne stanke.

U tom kratkom razdoblju publici se predstavilo petnaestak izvođača i to Nick Jelly, Szafran, Lawrence Klein, DJ Jock, NeedleDrop, duo Local Suicide, PaleolitiK, Beepolar i Sergej Snooze, a inauguriran je i posve novi program #MuzikaZaSve koji su osmislile She J i Stella. Oba inozemna gostovanja u Tunelu ujedno su i hrvatske premijere jer berlinski duo Local Suicide, baš kao ni zvijezda završnice sezone ove subote Reka, nikada prije nisu nastupali u našoj zemlji.

Local Suicide

U Tunelu su održane i dvije izložbe, ‘Zavidana izložba’ lampi koje je izradila ‘Štraca’ aka She J aka Mare te izložba fraktala ‘Colors of Sadness’ na kojoj je autorica slika Flores nastupila u galerijskom izdanju kao DJica te prezentirala svoje radove uz techno zvučnu kulisu.

Zavidana izložba

Svi programi održani su uz vizualne inovacije i stalne scenske intervencije umjetničkog tima Tunela (Danijel Hrg, Josip Burjanek Bury i Feđa Zbačnik) što je kratkoj sezoni dalo dodatni šarm i programe učinilo toplijim i ugodnijim publici.

‘Sezona koja je nakon popuštanja kontroverznih mjera krenula naglo i neplanirano s prvim danima travnja i ubrzala tada zahuktale radove na preuređenju kluba, završava ove subote na opće zadovoljstvo svih uključenih u projekt i možemo kazati da je misija obavljena. Hvala svima koji su sudjelovali, a posebno izvođačima i publici’, poručuju RatCat organizatori.

Oni će nakon vikenda na kratki odmor, a onda se okrenuti ljetnim projektima i pripremi jeseni u Tunelu uz potporu brojnih partnera i Ministarstva kulture i medija.

Ove subote u Tunelu Beepolar i Sergej Snooze, a nešto prije i izložba slika i zvuka by Flores

Previous article

Šibenski gradski čelnici danas su u Zagrebu prezentirali nadležnom ministarstvu Tunel

Next article

Comments

Comments are closed.