MuzikaNewsTunel

SHIP u Tunel dovodi DJ-icu godine Antonovu, Francuza B. Lagravea, slovenski duo RotorMotor…

0
SHIP Festival

Organizatori SHIP festivala, koji se sredinom rujna održava u Šibeniku, već su otkrili dobar dio izvođača prvog izdanja tog velikog koncertnog i showcase happeninga, među ostalim i predstavnike elektroničke scene koji će nastupiti u Tunelu.

U podzemlje Mandaline tako nam dolazi Baptiste Lagrave kojeg najavljuju kao francuskog glazbenika koji je od malih nogu u svijetu instrumenata i klasične glazbe. Studirao je u Francuskoj i SAD-u, surađivao je s brojnim poznatim kolegama, a s prvim EP-em ‘Empty’ je osvojio medije diljem Europe.

Dosad nije muzicirao na ovim plesnim teritorijima pa će mu SHIP i Tunel biti debitantski nastup u Hrvatskoj.

U Šibeniku će debitirati i aktualna hrvatska DJ-ica godine Ana Antonova (Nagrada Elector). Raznolikost glazbenih utjecaja koji su oblikovali njezin glazbeni ukus osjeti se i danas, kažu u SHIP-u i navode da Antonova nije opterećena žanrovima.

‘Od nje možete očekivati mash-up žanrova od probranog deep housea, acida, synthpopa, minimala, pa sve do ‘bangera’ koji vas vode prema vrhuncu večeri i definitivno ne ostavljaju ravnodušnima. Vrlo rado ulazi i u techno vode, gdje posebnu pažnju posvećuje selekciji traka, s nižim BPM-ovima, ali s puno groovea i dubine’, stoji u najavi.

PHOTO: Josip MIŠKOVIĆ / Elector

Treće i zasad zadnje objavljeno ime s elektroničkog popisa izvođača u Tunelu je RotorMotor iza kojega su Luka i Nejc, dvojica glazbenih istomišljenika iz Slovenije koji su tijekom vremena oformili DJ dvojac i osvojili regiju.

Otkako su počeli zajedno nastupati, više nikada nisu individualno stali za DJ pult te su počeli razvijati vlastiti zvuk. Objavili su nekoliko EP-eva te publici uvijek pripremaju nešto novo, baš kao i SHIP koji će nam u nadolazećim tjednima otkriti još imena.

Sve bitno o šibenskom festivalu i zbivanjima u Tunelu pratite na digitalnim RatCat kanalima, a sve o ostalim izvođačima i stageovima doznajte ovdje.

Kolovoz u Šibeniku rezerviran je za hip-hop i ljetnu vibru. Dođite nam svi

Previous article

Počinje Membrain, najšarmantniji europski bass underground festival. Ako odete kupite majicu

Next article

Comments

Comments are closed.