CoverIzbor urednikaNews

RatCat Skupština potvrdila mandat vodstvu udruge i usvojila plan djelovanja u aktualnoj godini

0
Uređenje Tunela / RatCat

Tena Šarčević ponovno je izabrana za predsjednicu, a Lovre Kanjer za dopredsjednika šibenske udruge RatCat.

Novo – staro vodstvo potvrđeno je na godišnjoj i redovnoj izbornoj Skupštini udruge održanoj u bespućima virtualne stvarnosti, putem video veze na relaciji Šibenik, Split i Zagreb.

Skupština udruge prihvatila je izvješće o radu i financijama za prošlu godinu i usvojila novi plan djelovanja za 2022. godinu s naglaskom na daljnji razvoj prostora Tunela i njegovih programa.

Radovi na preuređenju kluba s novim barovima i još komotnijim plesnim podijem su gotovo završeni pa će Tunel s popuštanjem ‘covid mjera’ opet moći primiti publiku, a zaživjele su i druge aktivnosti u tom prostoru.

Note iz radionice Danijela Hrga

Iz radionice Danijela Hrga (Deni Design) izašla je golema knjiga postavljena tijekom Adventure u Perivoju Roberta Visianija, njegove note izrađene u Tunelu bile su dio kulise za Valentinovo na Poljani, a u video studiju uređenom u prostorijama kluba snima se magazin Sporky Disco, posebne emisije poput nedavne posvećene grupi Hram, video spotovi i slični sadržaji.

U jedan od prostora useljava i Fikcio Monger (Mirko Rak) sa svojim audio studijem i sadržajima edukativne prirode za potporu mladim djima i producentima.

 

Aktivnosti u Tunelu odvijaju se uz potporu šibenske gradske uprave, a po prvi put ove je godine program kluba podržalo i Ministarstvo kulture i medija.
Skupština udruge RatCat prihvatila je i plan ljetnih aktivnosti koje uključuju jedan dvodnevni glazbeni event na području grada te podržala daljnji razvoj svih raspoloživih digitalnih platformi putem kojih se naširoko djeluje.

Osim stalnog manjka financijskih sredstava potrebnih za realizaciju ambiciozne transformacije Tunela u centar šibenske klupske i alternativne kulture, najveća prepreka razvoju je državna birokracija koja uvelike usporava rješavanje imovinsko-pravnih odnosa prostora podzemlja u Mandalini, zaključeno je na Skupštini udruge RatCat.

Pituravanje Tunela

Redovni sezonski RatCat raport javnosti: Klupska sezona 2021/2022 starta uskoro, a svi putevi vode u Tunel

Previous article

Plesači se u subotu nakon dvije godine vraćaju u Tunel koji će do ljeta raditi svaka dva tjedna

Next article

Comments

Comments are closed.