CoverIzbor urednikaMuzikaNews

Party, izložba i velika zabava u Tunelu: U petak elektronika, u subotu muzika za sve i besplatan upad svima

0

Besplatnim ulazom za sve i akcijskim cijenama pića, Tunel u subotu slavi ukidanje mjera i početak normalnog klupskog života koji je prije dvije godine zaustavila pandemija.

Nastupaju She J i Stella koje će plesnom muzikom svih žanrova dobro razmrdati publiku na novom, prostranom podiju. Umore li se, u ranim jutarnjim satima curama će se za pultom pridružiti resident i ispratiti u dobro jutro one najupornije plesače željne ‘kućne muzike’ Tunela.

Stella i She J / Tunel video special screenshot

‘Iako imamo jaki program već u petak, i to istinski praznik hrvatske elektronike uz DJ Jocka i našeg Lawrence Kleina, otvorit ćemo vrata i u subotu kako bi na svoje došli svi naši sugrađani željni zabave i konačnog skidanja maski. Cure puštaju super muziku i njihova večer održavat će se redovito, tako da više nismo samo electro, već klub s dobrom muzikom za sve. U ime kraja pandemije i otvaranja preuređenog kluba, odčepit ćemo tako u subotu na barovima i podariti ljudima najpovoljnije piće u gradu i naravno – svima besplatan upad. Dobrodošli, čeka nas luda, luda, zabava za vikend’, poziva u Tunel mlado i staro Nick Jelly.

U sklopu programa bit će i izložba ‘Svjetlo od početka Tunela’ by Štraca. Umjetnički je to pseudonim She J koja je u subotu sa Stellom za pultom.

Unikati zavidane izložbe

Riječ je o unikatnim lampama, rasvjetnim tijelima ugrađenim u razne svakodnevne predmete koji su bili namijenjeni za otpad, ali ih je umjetnica reciklirala i pretvorila u funkcionalne art eksponate.

‘Malo muzike, malo umjetnosti. Bit će to jedna skroz zavidana izložba’, poručuje She J aka Štraca.

Znači, petak elektronika uz DJ Jocka i Lawrence Kleina, a u subotu muzika za sve. I besplatan upad. I piće po bagatela cijenama. Start je u 22,00, slavimo #allnightlong.

Clubbing video magazin Sporky Disco pauzira jer se redakcija bavi ‘živim’ clubbingom

Previous article

BDSM, mannequin cure, izložba i odlična mjuza dva dana za redom u Tunelu odličan su uvod u hrvatsku premijeru Local Suicide

Next article

Comments

Comments are closed.