CoverIzbor urednikaNews

Clubbing video magazin Sporky Disco pauzira jer se redakcija bavi ‘živim’ clubbingom

0
Ilustracija / RatCat

Sporky Disco nije emitiran prošle nedjelje niti u nedjelju prije, a neće biti emitiran ni večeras.

I to ne zato što je s popuštanjem mjera opet zaživio clubbing pa više nema potrebe za virtualnim mu nadomjestkom nedjeljom u 21,00, već zato što ovaj opipljivi clubbing oduzima toliko resursa i vremena da trenutačno nije moguće posvetiti se kvalitetno tjednom video magazinu.

Za prosječnu emisiju, a emitirano je gotovo 70 redovnih izdanja i speciala (!) treba potrošiti minimalno 10 – 20 sati, sve snimiti, montirati, dogovoriti priloge, istraživati, kopati po bespućima interneta u potrazi za sirovim materijalima i tako svakoga tjedna, uporno i kontinuirano.

Sporky Disco nipošto nije mrtav. Predobar je, gledan je, drukčiji je i super je alat za promociju klupske scene pa bi ga bilo šteta otpisati. No, privremeno ga neće biti jer su njegovi autori angažirani na oživljavanju ‘žive’ klupske scene i povratku na staro normalno.

Čim se klupski život Tunela zahukta, a održavanje sustava postane rutina, Sporky Disco će se vratiti. Barem svakog drugog tjedna.

Gledateljima hvala na razumijevanju, a suradnicima i partnerskim stranicama na kojima se show emitirao hvala na potpori.

U montaži je još jedan intervju special ‘Šporkih priča’ Stjepana Kolobarića – Stepsa, koji će uskoro biti emitiran.

Tunel više nije rezerviran samo za elektroniku: Idućeg vikenda Šibenik pleše na dobru muziku za sve!

Previous article

Party, izložba i velika zabava u Tunelu: U petak elektronika, u subotu muzika za sve i besplatan upad svima

Next article

Comments

Comments are closed.