MuzikaNewsTunel

Moderna i Theus Mago dižu na Duro novi EP ‘Give Chance a Trance’

0
Theus Mago & Moderna / Photo: Promo Eclectica

Američka producentica s berlinskom adresom Moderna i gazda meksičkog labela Duro, Theus Mago, upravo su najavili zajednički EP ‘Give Chance a Trance’ koji će svjetlo dana ugledati 16. lipnja.

To, sada već četvrto zajedničko izdanje uigranog tandema, sadrži četiri kompozicije koje su Missy i Mateo finiširali proteklih tjedana u Europi, a objavit će ga, dakako, s Duro logotipom na sebi.

EP je žanrovski šarolik, ali umjereno jer nema ‘La Cucaracha’ lutanja i etna. Mračni sintevi s konzervativnim (u najboljem smislu pojma kao na prvoj, naslovnoj, ‘Give Chance a Trance’ traki) vokalima kompaktno voze po acid i techno šinama izdanja i lutaju ritmovima sve dok se ne pogube u labirintima kreacije ovo dvoje artista.

Psihodelična ‘La Tranca’ je slatka erotika i super zvuči na plesnom podiju, dok je ‘Preset Body’ šašava i razbacana, onako Durovski.

EP završava s ‘opsjednutom’ pričalicom, kompozicijom ‘The Motion Of Emotions’, prepunom tripovitih zvukova i frekvencijskih krajnosti koja završava najboljim mogućim krajem i kao da vam kaže – laku noć.

Moderna je ovih dana najavila skoro reizdanje njihova prvog zajedničkog EP-a, zajedno s nekim novim mixevima, a Theus Mago nam je javio da se već u kolovozu vraća natrag u Europu pa bi mogao svratiti i do Tunela koji je i lani, mimo plana, zbog onog drugog Meksikanca prekinuo ljetnu stanku i otvorio vrata za ples.

MEET THE OVERGROUND: Local Suicide, spoj grčke vatre i njemačke preciznosti

Previous article

MEET THE OVERGROUND Teniente Castillo, poručnik koji je izdao sve koje volimo

Next article

Comments

Comments are closed.