NewsOverground

MEET THE OVERGROUND Auf Wiedersehen Martinska. Što je party bez gitare i basa!?

0
Auf Wiedersehen

Elektronička i električna bit će na Overgroundu muzika beogradskog ansambla Auf Wiedersehen koji nam na Martinsku dolazi u dvočlanoj postavi odsvirati svoj electro rokenrol, onako žestoko, s nogu i live.

Svojom garažnom elektronikom pojavljuju se na stageovima gotovo petnaestak godina tijekom kojih su izdali i dva albuma, ‘Auf Wiedersehen’ i aktualni ‘Hej bejbe’ iz 2021.

Njihov zvuk super bi legao u Tunelu, a leći će i na Martinskoj gdje je rokerska muzika domaća životinja, s pedigreom i urednim papirima još od šezdesetih kad su na otoku osnovani Stonesi, a u gradu preko puta Martinske Grupa Mi.

Uz već najavljeni LIVE izvrsne hrvatske elektroničarke Ivne Ji, Auf Wiedersehen će također svojom muzikom ‘uživo’ dati Overgroundu i publici festivala jednu dodatnu dimenziju, jako svoju, modernu, aktualnu, zabavnu i plesnu.

S tim i takvim karakteristikama odlično se uklapaju u line up festivala i sad samo treba dočekati da konačno dođe taj vikend u srcu srpnja kada ćemo konačno plesati pored ovih super muzičara i DJ-a.

MEET THE OVERGROUND Muzika beogradske umjetnice Marije odlično opisuje ovaj naš trenutak

Previous article

Plastična subota uz LP Day, DJ-e, izložbu i Kali Fat Dub live u Azimutu te finale sezone u Tunelu

Next article

Comments

Comments are closed.