MuzikaNewsOvergroundTunel

Plastična subota uz LP Day, DJ-e, izložbu i Kali Fat Dub live u Azimutu te finale sezone u Tunelu

0
Ilustracija

Iduća subota u Šibeniku namijenjena je cjelodnevnom uživanju u muzici koja nam dolazi u različitim ambijentima i kombinacijama, a sve počinje u 10 ujutro ispred Azimuta.

Klub i njegov Kolektiv 4B tamo će, po 11. put, slaviti ‘jedinu plastiku koja valja’, odnosno vinil, sve u sklopu svoje manifestacije Longplay Day koju je ove godine podržala i šibenska Turistička zajednica.

Long Play Day

LP day je sajam vinila, ploča ili longplejki koji će se održavati između 10 i 14 sati i za koji su prijave izlagača još bile otvorene u trenutku objave ovog teksta (e-mail je longplaydaysi@gmail.com, sudjelovanje je free). Za muziku će se tijekom održavanja vinilnog sajma brinuti ‘meštri od ploča’ Stipe Jazzy Širinić, Andrija Bakula te duo iz Projecta 33/45, a iako su svi oni ‘lipi za vidit’, program će vizualno biti pojačan i izložbom Nives Bujas Bojažić ‘Kameni kontrapunkt’.

Navečer je u Azimutu koncert Kali Fat Duba u sklopu njihove serije ‘10 za 10’ slavljeničkih svirki kojima klub slavi deset godina djelovanja. Ulaznice su u pretprodaji putem sustava Entrio te na šanku kluba.

U subotu od 23 sata u Mandalini kreće završna zabava izuzetne plesne sezone tijekom koje se, od popuštanja pandemijskih mjera, za DJ pultom Tunela izredala cijela vojska super izvođača. Party za kraj klupske godine ujedno će biti i uvod u početak ljeta, kao promo party najava Overground festivala na Martinskoj 14. i 15. srpnja, a domaćini za pultom bit će klupski DJ-i Needledrop i Paleolitik.

Closing Tunel, Hello Overground

MEET THE OVERGROUND Auf Wiedersehen Martinska. Što je party bez gitare i basa!?

Previous article

MEET THE OVERGROUND Curses nam donosi muziku s masu energije i puno šarma

Next article

Comments

Comments are closed.