CoverNewsOverground

Danas počinje Overground Festival na Martinskoj, a ovdje piše sve što trebate znati

0

Danas na Martinskoj počinje Overground Festival elektroničke glazbe na kojem će do nedjelje na dva stagea nastupiti dvadesetak glazbenika, a sve počinje u 21 sat koncertom beogradskog electro rokenrol sastava Auf Wiedersehen.

Vrata festivala, kao i blagajna s ulaznicama, otvaraju u 20 sati, a nakon koncerta kreću već poznati programi na Overground i Under Overground stageu.

Kamp je otvoren, robinzonskoga je tipa i u njemu je strogo zabranjeno paljenje vatre. Nikakav otvoreni plamen nije dopušten nigdje na lokaciji koja je, zajedno sa svojom florom i faunom, zaštićeni krajobraz.

Preporuka svima je da na Martinsku dolaze morskim putem jer su ceste zakrčene i bezvezne, a šibenska riva je puna brodara koji svojim plovilima brzo spajaju dvije obale. Ulaz vozilima dopušten je samo do zone gdje završava asfalt i počinje makadam, a to je ujedno i mjesto na kojem treba ostaviti sve iz užurbane svakodnevice i prepustiti se odmoru uz super muziku.

Sve o festivalu već izlazi iz paštete, ali ako je tko propustio kakvu informaciju lako će sve doznati bilo gdje u gradu, posebno na meeting punktovima poput kluba Azimut. Line up je stvarno atraktivan i uzbudljiv, a subota je cijeloga dana zamišljena kao chill odmaralište uz more i koktele sve do radionice o samplerima i ritam mašinama by Ivna Ji u 18 sati.

Što se hrane, pića i smještaja tiče, Šibenik je divan mali grad prepun sadržaja i sigurno će u njemu svatko naći nešto za sebe. Ako treba kakva preporuka, tu su ugostiteljski objekti koje već tradicionalno koriste organizatori, izvođači i publika.

Ulaznice iz Entrio preprodaje bit će dostupne sve do 20 sati, a onda će se moći kupiti na Martinskoj odakle još jednom apeliraju, ljudi nipošto ne palite vatru jer požaru ne treba puno da plane. Neka jedina vatra bude ona za DJ pultom i ona koju svojim rasplesanim tijelima radi publika.

I da, a valjda to ne treba posebno isticati, čuvajmo prirodni okoliš Martinske. Smeće ide u smeće, sve što može u reciklažu pa ćemo plesati i dogodine.

#BeatPlasticPollution Potpora kampanji zaštite okoliša da ples na Martinskoj bude baš top!

Previous article

Kolovoz u Šibeniku rezerviran je za hip-hop i ljetnu vibru. Dođite nam svi

Next article

Comments

Comments are closed.