CoverEKRANMuzikaNews

Clubbing Snooze nova je rubrika video magazina Sporky Disco

0

‘Clubbing Snooze’ video je kolumna jednog od pionira hrvatske scene elektroničke glazbe Sergeja Lugovića koji se krajem ljeta pridružio ekipi video magazina klupske i pop kulture Sporky Disco kako bi govorio o temama zanimljivim publici, izvođačima i cijeloj sceni.

Iza Sergeja Snoozea (njegov DJ pseudonim) godine su iskustva, i to ne samo na glazbenoj sceni koju je gradio kao izvođač, promotor i vlasnik klubova jer, kako piše web magazin Skrolaj, godinama uspješno djeluje i kao poduzetnik, inovator, predavač na visokim školama, obiteljski čovjek, suprug, otac, po čemu je svakako originalna pojava u hrvatskom društvu.

U magazinu Sporky Disco, koji se kao Facebook i YouTube premijera nedjeljom u 21,00 sati emitira na digitalnim kanalima udruge RatCat i na desetak partnerskih stranica, Snooze na publiku djeluje edukativno, informativno i što je najvažnije – argumentirano.

Temama pristupa analitički i obrazlaže ih jasno i zabavno zbog čega je već nakon prve epizode postao zanimljiv klupskim seniorima i klincima koji tek počinju pohoditi klubove. Kroz svakodnevne situacije bliske DJ-ima, promotorima i njihovoj publici, Snoozov um dubinski analizira scenu, ističe njezine vrijednosti, a za eventualne nedostatke nudi načine kako ih popraviti. Negativnim stranama scene ne pristupa ‘hejterski’, nego u maniri plemenskog mudraca nudi primjenjiva rješenja, a kako sve to izgleda doznajte u magazinu Sporky Disco.

RatCat otkriva detalje o svojim ljetnim aktivnostima u koje se nekako uplelo vino, Kristijan Molnar i još par jakih DJ-a

Previous article

Redovni sezonski RatCat raport javnosti: Klupska sezona 2021/2022 starta uskoro, a svi putevi vode u Tunel

Next article

Comments

Comments are closed.