CoverMuzikaNews

Bakula i PaleolitiK otvaraju Barbarellu: Izbornik je Dobar House, za pultom i Radio Slave

0
Barbarella's / PHOTO: Rob Jones for Khroma Collective / Facebook Barbarella's

Nakon ne tako davnog druženja tijekom super zabavne novogodišnje noći u Tunelu, naši DJ uskoro će ponovno dijeliti pult s uglednim producentom Radio Slaveom i to već krajem lipnja na otvaranju kultnog open air kluba Barbarella’s na Prosici.

‘Dobar House’ tim, naime, pozvao je RatCat drugu godinu za redom da bude dio službenog otvaranja te ljetne oaze elektroničke zabave, a na partyu će, uz jako pojačanje Bakule, nastupiti miljenik publike Tunela PaleolitiK.

‘Dobar House Barbarella’s Discotheque Opening Weekend’ održava se 28. i 29. lipnja, a lineup izgleda ovako: Radio Slave / M-High / The Checkup / Elena Mikac / Tom Bug & Grooveline / Soulfreq / Marcel / Pips / Yesh / Bakula / PaleolitiK / Manta.

Radio Slave

Radio Slave, koji dolazi na Dobar House prvi put, nastupa prvoga dana s jakom lokalnom podrškom, a dan kasnije, u subotu, glavnu riječ imat će dva DJ-a ‘otprije poznata publici Dobrog Housea’. M-High je svoj premijerni nastup u Hrvatskoj odradio pod tom etiketom u Zagrebu 2022. godine i u međuvremenu ‘eksplodirao’ na globalnoj sceni odradivši niz zapaženih gigova u Amsterdamu, Londonu, na Baliju, u Barceloni, na Ibizi i drugdje. Podsjetimo, on je dio PIV recordsa gdje djeluje kao A&R i resident DJ, a njegova izdanja puštaju najveće face house i minimal scene.

Drugi top DJ programa subote je The Checkup, vlasnik etikete Heattrax i producent s adresom u Berlinu. U Zagrebu je nastupio na jednom od najboljih partyja Dobrog Housea, a sada se u Barbarella’s Discotheque vraća sa svojim zvukom inspiriran 90-ima.

Barbarella’s

Soulfreq, jedan od najboljih producenata na našim etiketama, vraća se na Dobar House zajedno s Pipsom i Yeshom, koji su publiku već oduševljavali, kako pojedinačno tako i u B2B izdanju. Ovim nastupom Manta označava svoj povratak iza pulta, a Marcel, poznati opatijski DJ i promotor, debitira i na Dobrom Houseu i u Barbarelli.

RatCatovi Bakula i PaleolitiK dva su jamca odlične zabave iz Šibenika, glavnog grada ovog rasplesanog dijela Dalmacije. PaleolitiK kreira program kluba Tunel, a njegov alias Santiago Batacosta od ove sezone održava tamo i novi program Subliminal za ljubitelje malo žešćeg zvuka. Bakula je jedan od osnivača RatCat kolektiva i bitan dio tima koji radi program na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila gdje, među ostalim već otkrivenim imenima i onima za koje će javnost tek doznati, ovoga ljeta stižu Kruder & Dorfmeister i Trentemoller.

Elena Mikac

I kao šećer na kraju, naravno, lineupu se u Barbarelli pridružuju i snage Dobrog Housea – Elena Mikac i Tom Bug & Grooveline.

Ulaznice su trenutačno dostupne za oba dana u paketu, a kasnije će u prodaji biti i upadi za svaku noć posebno. Prodaje ih Entrio, prvo aktualne Weekend Phase 1 ulaznice, zatim slijedi serija Weekend Phase 2 ulaznica uz mogućnost kupnje ulaznica za pojedinačne dane.

Organizatori su se pobrinuli i za smještaj publike pa svi zainteresirani mogu tijekom tog vikenda rezervirati jednu noć ili cijeli vikend u The Garden festivalskom resortu koji je samo desetak minuta udaljen od Barbarelle,

U resortu vas čeka mediteranski mir, privatna plaža i svi oni ljetni užici koji idu uz to već od 26 eura po osobi za noć.

Rezervacije osigurajte OVDJE.

My Baby, get blind tickets right now! Tko preživi 10. Regius stvarno je kralj(ica)

Previous article

10 puta po 10.000 eura za organizatore koncerata iz manjih sredina

Next article

Comments

Comments are closed.