LIFENews

Valentinovo u centru Šibenika obilježit će se ove nedjelje koroni usprkos

0
valentinovo
FOTO: Ilustracija / Pøbel

Prigodnim i već tradicionalnim programom u centru grada na dan zaljubljenih, Valentinovo će i ove godine zajedno obilježiti Turistička zajednica grada Šibenika, Grad Šibenik i RatCat kolektiv.

U jutarnjim satima nedjelje, na uređenom glavnom gradskom trgu Poljana, šibenski DJ Nick Jelly izvest će jednoipolsatni glazbeni set tijekom kojeg će Turistička zajednica grada darivati cvijećem i slatkišima građane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RatCat (@ratcat_hr)

Da atmosfera na Poljani bude prava, brinut će od 10 sati ujutro ekipa Radio Šibenika i portala Glazbeni.info, a za vizualni ugođaj pobrinut će se Deni Design.

Zbog aktualnih epidemioloških mjera, dakako, ove godine neće biti zadržavanja i velikog druženja već će se program odvijati kao scena ‘u prolazu’ koju će na svoj način obogatiti i šibenski TOP Events, specijalizirani za animaciju djece i odraslih.

Kakvo su iznenađenje za prolaznike pripremili, doznat ćemo u nedjelju ujutro na obnovljenoj i uređenoj Poljani koja je, kao omiljeno gradsko šetalište, uvijek i bila promenada zaljubljenih.

&nbsp

Prigodnim i već tradicionalnim programom u centru grada na dan zaljubljenih Valentinovo će i ove godine zajedno…

Objavljuje Grad Šibenik službene stranicePetak, 12. veljače 2021.

Otišao je ćaća Hustlera: U 78. godini života Larry Flynta u srijedu izdalo srce

Previous article

Ambasador sredinom ožujka u Opatiji bez DJ sekcije HGU-a: ‘Raskinuli smo s njima, imat ćemo svoju nagradu’

Next article

Comments

Comments are closed.