CoverMuzikaNewsTunel

U subotu Tunel u ‘trash’ izdanju! Muzika, izložba i najava zadnjeg plesa

0
Pake u promo zanosu

Trash muziku doživljavam kao pojam koji je prvenstveno vezan uz dance glazbu 90-ih, razdoblja s puno ‘treša’, ali i iz tog se treša može izvući dobrih pjesama, poručuje uoči idućeg eventa Marijana Tambača koja u subotu u Tunelu ima višestruku ulogu, a sve su povezane s trashom.

Za pultom će kao She J vrtiti trash muziku, na ulazu će posjetitelje dočekati njezina trash izložba iz serije ‘Elektronika nije smeće’ koju potpisuje kao brend ’by Štraca’, a s kolegama će ujutro nakon zabave sudjelovati u uklanjanju i razdvajanju treša s poda kluba i šanka, što je manje romantična aktivnost organizatora kulturno-zabavnih zbivanja i glazbenih promotora, barem ovih tunelskog i ratcatovskog tipa.

Za trash spremni!

Održavanje takvog partya već je neko vrijeme u planu ekipe iz podzemlja Mandaline, posebno tunelskog sindikata ‘bara i obara’ (šanka & ideš vanka) koji uvođenjem novih programa žele vratiti ljudima zabavu kakvu im nezdrava svakodnevica sve više otima i tako uveseliti i sve one kojima elektronička muzika nije prvi izbor, a svidjet će se i elektroničarima.

Redovno, kako to subotama u Tunelu biva, start je u 23 sata i pleše se do otprilike šest sati ujutro.

Iako je smeće na globalnoj razini unosan biznis i masu se novaca vrti oko smeća kojim nemilo i bezobzirno zatrpavamo planet, ulaz na trash party u Tunelu u subotu je besplatan.

by Štraca

Osim glazbene trash dimenzije i one umjetničke, u vidu izložbe koju muzička selektorica i autorica art postava stvara reciklirajući električni i elektronički otpad, subotnja zabava ujedno je i warm up za nadolazeći Regius festival, odnosno njegovo deseto i zadnje izdanje.

‘Kada budemo sredinom srpnja pratili Regius na zadnji počinak, bit ćemo duboko svjesni privilegije što to možemo činiti u zaštićenom prirodnom rezervatu Martinske, na ušću rijeke Krke, u gradu koji je sačuvao sve ono najbolje što jedan grad ima u prirodi i društvo. Drago mi je što će izložba gostovati na Regiusu i što ćemo festival najaviti ovim trash partyem, što je samo uvertira u ludnicu na Takeover stageu Regiusa, a Regius će vas oduševiti kao i uvijek na svim stageovima’, izjavio je u ime Regiusa Igor Bergam.

Bergamoto

S ekipom iz Oksida i Takeovera imamo stage na zadnjem Regiusu! Dolaze i Mufti & Štraca

Previous article

Netko je već trebao ove stvari svima reći: Evo kako su nas hakirali

Next article

Comments

Comments are closed.