MuzikaNewsTunel

S jednostavnim naumom da nas zabavi i nahrani dobrom muzikom u Tunel dolazi Felver

0
Felver / Photo: VAB

U cjelonoćnom, ‘allnighter’ izdanju, u Tunelu će u subotu, 25. ožujka, nastupiti Felver.

Iako većina zna sve bitno o njemu, dodajmo za svaki slučaj da je Felver zagrebački DJ i promotor te jedan od pionira hrvatske scene elektroničke glazbe. Redovito nastupa, a njegov aktualni projekt proteklih je godina Stereotip.

 

U Šibeniku smo ga zadnji put slušali u veljači 2020. godine u Tunelu i to je ujedno bila zadnja zabava prije covid restrikcija.

I tada je nastupio all night long.

Prije toga nastupio je u siječnju 2018. godine u Kuglani na biljarskom DJ pultu kao jedno od prvih ozbiljnijih DJ gostovanja u organizaciji golobradog RatCat tima. Nakon ovog idućeg plesa u Tunelu zaslužit će značku počasnog residenta.

Felver u Kuglani / Photo: Hrvoslav Pavić

U klubove Felver dolazi s jednostavnim naumom da zabavi publiku i nahrani je dobrom muzikom. Njegova noćna energija i privlačnost već su gotovo tri desetljeća toliko neodoljive da u hipu može bilo koju publiku pridobiti kao vlastitu na većini mjesta na kojima nastupa.

Neumorno i beskompromisno, glazba mu je uvijek aktualna.

Radoznalost mu ne poznaje granice pa voli s publikom podijeliti sve intrigantne umjetnike koje otkriva, a s kojima dijeli isti pogled na scenu elektroničke glazbe.

Ne ponavlja se.

Previše pisanja o Felveru i tumačenja njegova lika i djela lako se pretvori u patetiku pa kažimo još samo da su ulaznice za allnighter već u Entrio pretprodaji po cijeni od superpovoljnih 7 eura (na ulazu će biti 10 eura).

Šibenski REAH obradio je Teardrop engleskog trip hop banda Massive Attack

Previous article

Ove subote u Tunelu izložba Marijane T. ‘Elektronika nije smeće’ pa ples sa Birds (UK) i Ivnom Ji

Next article

Comments

Comments are closed.