NewsPrologue

Prologue 007: U novoj epizodi podcasta DJGK pokazuje kako zvuči njegov savršeni groove

0
FOTO: Prologue Cover / ǝM

Stigla je nova doza dobre muzike srijedom: u sedmoj epizodi Prologue podcasta artist DJGK je pripremio bombastičan povratak u 80-e i 90-e uz zvukove plesnog housea i disca.

Pravim imenom Goran Kolak, DJGK u nešto više od sat vremena pokazuje svoje umijeće stvaranja savršenog groovea, koji je, kaže, jedini mus u njegovim razigranim setovima.

DJGK, inače, ima dug staž na elektronskoj sceni. Još od početka 2000-ih prisutan je kao rejver, a kasnije počinje i nastupati kao DJ te organizirati vlastite evente.

Pokretač je, kreativni voditelj i rezident DJ klupske platforme Igranka, koja je uz organizaciju (after)partyja usmjerena i na stvaranje različitog online sadržaja, kao što su podcasti i live streaming eventi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igranka (@igranka_official)


Također, jedan je od organizatora i DJ-a Soundscape programa.

Tijekom 2019. godine, dok su klubovi još bili sastavni dio naše zbilje, Kolak je bio angažiran oko vođenja i organizacije programa i evenata u legendarnom osječkom klubu Epic. Tamo se bavio i promocijom te digitalnim marketingom.

Kaže da ao DJ najviše voli jako dugačke setove, u kojima kroz selekciju glazbe može temeljito i detaljno ispričati svoju priču.

S obzirom na stalnu potragu za svježom produkcijom, nije striktno žanrovski ograničen, pa se stoga u njegovim setovima može čuti dosta širok spektar muzike, no uglavnom se  kreće u rasponu između housea, electra i techna.

DJGK kaže da mu je set kojeg je snimio za Prologue jedan od najdražih mixeva do sada. Od toga nema bolje najave – set je na RatCatovom Soundcloudu.

Deseti Sporky Disco: O korizmi bez odricanja, Balaševićevoj veličini i studiju produkcije bez kolokvija

Previous article

Dokumentarac o Notorious BIG-u na Netflixu: Od neviđenih backstage snimki do rivalstva s Tupacom

Next article

Comments

Comments are closed.