MuzikaNewsOvergroundTunel

Perjanice iz Tunela i berlinski Local Suicide prva su objavljena imena za Overground na Martinskoj

0
Local Suicide / Ilustracija RatCat

Dina i Max iz berlinskog DJ dua Local Suicide prvi su strani izvođači koje za vikend 14. i 15. srpnja na jednom od svoja dva stagea najavljuje Overground, festival s kojim započinje plesna sezona na Martinskoj Šibenik.

Na popisu prvih najavljenih izvođača ukupno su četiri imena, residenti Tunela NeedleDrop, PaleolitiK i +Kvamperfek+ i dakako, ugledni berlinski gosti čiji je label Iptamenos Discos ujedno i partner festivala.

Kao što je ranije već objavljeno, Overground je svojevrsni ljetni, open air nastavak clubbinga u Tunelu, dvodnevna smotra super muzike, opuštanja i totalnog hedonizma.

Overground, klik za info

Plesat će se na dva stagea uz provjerene strane i domaće DJ-e u jednom ugodnom, intimnom ozračju s naglaskom na opuštanje i hedonizam. Svima s festivalskom ulaznicom za dva dana na raspolaganju je i kamp, a bit će i zanimljivog dnevnog programa između epizoda chillanja uz muziku kraj mora.

Blind ulaznica za najvjerniju publiku više nema, a u Entrio pretprodaji su i dalje nevjerojatno povoljne ulaznice po cijeni od samo 18 eura za cijeli vikend na Martinskoj.

Red Axes u Tunelu produkt je elementarne nepogode. Tko zna kad ćemo opet imati takav spektakl!

Previous article

Od Bonoba do Nu Genea: Svirkama bogato ljeto SHIP je produljio i na šibensko bablje ljeto

Next article

Comments

Comments are closed.