MuzikaNewsOvergroundTunel

Od Bonoba do Nu Genea: Svirkama bogato ljeto SHIP je produljio i na šibensko bablje ljeto

0
Nu Genea / Ilustracija RatCat

Artistima Sigur Rós, Emeli Sandé i Bonobu pridružio se talijanski live band Nu Genea kao najnovije objavljeno ime koje će na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila nastupiti u godini proslave prvog desetljeća postojanja te TOP dalmatinske open air pozornice.

Oni sredinom rujna otvaraju ‘Ship – showcase festival & music conference’ na koji dolaze u jakoj postavi sa ukupno devet muzičara koji će publici, u šibenskoj noći, predstaviti plesne ritmove napuljskog disca, svoj čvrsti groove, masni bas i svemirske melodije na sintevima.

Nu Genea samo je jedno od gotovo 50 imena koja će se tijekom tri dana Shipa izredati na šibenskim pozornicama i afterima u Tunelu. Festival se održava od 14. do 17. rujna u organizaciji ‘We Move Music Croatia’ kao showcase, uz koncerte, partye, konferencije i druge načine umrežavanja glazbenika, promotora i ljudi iz svih oblasti globalne glazbene industrije.

Mjesta ima za još izvođača koji se sve do 30. travnja mogu za sudjelovanje prijaviti OVDJE.

SHIP

Entrio već ima u prodaji early bird ulaznice. Upad na koncert otvorenja 14.9. je 25 eura, koliko i ulaznica za festival 15. i 16. rujna. Koncert otvaranja sa svim danima festivala je 29 eura, a ‘Pro Pass’ ulaznica, koja osim na koncerte, otvara i vrata konferencija sada košta 55 eura.

Ne rasprodaju li se prije, early bird cijena ostaje do 14. svibnja kada kreće prodaja regularnih ulaznica.

O programima u Tunelu pravovremeno ćemo izvještavati na svim RatCat digitalnim platformama.

Perjanice iz Tunela i berlinski Local Suicide prva su objavljena imena za Overground na Martinskoj

Previous article

S ekstra pločom u ‘Editione Extra Lusso’ paketu Dina Summer reizdala svoj rasprodani ‘Rimini’

Next article

Comments

Comments are closed.