NewsOverground

Overground stage u petak zatvara Local Suicide, a u subotu Curses

0
Local Suicide

Overground Festival, s kojim sredinom srpnja započinje glazbeno ljeto na Martinskoj, najavio je raspored nastupa svojih DJ-a na središnjem Overground stageu.

Na njemu će prve noći, u petak 14. srpnja, za DJ pultom biti domaćin Paleolitik, a festival će otvoriti beogradski elektroničko-rockerski bend Auf Wiedersehen. Oko 3 sata ujutro scenu preuzima berlinski par Local Suicide, nadaleko poznati po fantastičnoj atmosferi koju rade gdje god nastupaju diljem svijeta. Nakon objave albuma ‘Eros Anikate’ za vlastitu etiketu Iptamenos Discos pustili su u eter seriju sjajnih remixa u produkciji najjačih imena na sceni toga elektroničkog žanra i otad neprestano nastupaju uz odličnu prođu kod publike i kritike.

Local Suicide

Domaća publika zna koliko su dobri pa je petak, sudeći po prodaji ulaznica, u visokoj zoni interesa fanova, kao uostalom i subota kada na tom stageu nastupaju šibenski fantazist Needledrop, legenda hrvatske klupske scene Felver i kao šećer na kraju Curses, newyorški punker i romantik s prebivanjem u Berlinu.

Curses je Luca Venezia, gazda labela Ombra International i plodni kreator muzike kojom se prvo bavio po bandovima, a onda kasnije kao DJ i producent elektroničke glazbe. Odličan je za DJ pultom, što je izdanje u kakvom ćemo ga gledati na Martinskoj, a stalno nastupa i u LIVE izdanju s bendom.

Njegovo vjenčanje s modnom princezom Rachael Rodgers prošle godine bilo je vijest i u kultnom fashion magazinu Vogue. Ukratko, izuzetno zanimljiva ličnost u čijem ćete DJ setu uživati.

Vogue screenshot

Overground stage bit će pravi klupski stage, s prostranim plesnim podijem na betonskoj podlozi, širokim barom i odličnim sound & lightom, a u ranim jutarnjim satima s njega se seli na Under Overground Stage. Raspored izvođača na tom stageu, na kojem se muzika gotovo uopće neće gasiti, doznat ćemo uskoro.

U prodaji su dnevne ulaznice po cijeni od 25 eura za petak ili subotu te festivalske po 30 eura.

Vozni red : Na Martinsku je najbolje doći brodom i ne misliti na gužvu, alkotestove i parking

Previous article

Overground otkriva još DJ imena i njihov raspored na ‘under’ Overground stageu

Next article

Comments

Comments are closed.