NewsOverground

Overground otkriva još DJ imena i njihov raspored na ‘under’ Overground stageu

0

Under Overground stage istoimenog festivala naziv je dobio po tome što je na nešto nižoj nadmorskoj visini od onog ‘gornjeg’ na betonu od kojeg se razlikuje i po tome što ovaj niži radi dulje i praktički, na njemu muzika noću i danju ne staje.

Nakon što je sada već poznato tko i kada nastupa na gornjem stageu, vrijeme je da najavimo postavu DJ-a koji će nas tijekom cijelog vikenda uveseljavati na plesnom podiju smještenom pod borovima, uz more.

 

Prve noći, tamo negdje iza ponoći, stage otvara Bsside iz kluba Opium, a iza njega je Cubre. U jutarnjim satima DJ sprave preuzima beogradska umjetnica Stellarcompanion kojoj na plesni podij stiže i ekipa s gornjeg stagea nakon što svoj DJ set završe Local Suicide.

‘After party’ termin preuzimaju dubrovački DJ i šibenski zet Jeff aka Moveks i Zookey s Korčule, a otprilike od podne na dalje DJ-i s festivala zabavljat će se za tim pultom i zajedno s publikom chillati pod borovima uživajući u koktelima i ljetnim radostima. U popodnevnim satima Ivna Ji će održati svoju radionicu Her Machine i pokazati kako se radi s ritam mašinama i samplovima.

Druge noći stage otvara Ivna sa svojim LIVE actom, a nastavlja najmlađi član RatCat ekipe +Kvamperfek+. Za muzičku kulisu u prelasku noći u dan zadužen je Teniente Castillo iz Madrida, gazda labela Play Pal Music, kojem će se na podiju pridružiti Cursesovi plesači nakon završetka na gornjem stageu, a onda kormilo preuzima čovjek za sve aftere, Sergej Snooze.

Martinska pod borovima

Kroz nedjeljno ljetno jutro vozit će nas nakon njega VSNA i Dayes prema smiraju i kraju jednog divnog ljetnog vikenda u prirodnom očuvanom okružju Martinske.

U prodaji su Entrio ulaznice za sve dane, odnosno pojedinačno za petak i subotu (30 / 25 eura). Osigurajte svoje mjesto pod suncem Martinske dok je njihova cijena najpovoljnija.

Overground stage u petak zatvara Local Suicide, a u subotu Curses

Previous article

Ove subote u Tunelu najavljuju fino razmazivanje tvrdih i prljavih techno i trance nota

Next article

Comments

Comments are closed.