CoverNewsOverground

Overground počinje koncertom Auf Wiedersehen, a onda kreće muzika na još dva floora

0
Auf Wiedersehen

Ostalo je još samo tjedan dana do početka Overgrounda na Martinskoj koji mediji najavljuju kao jedan od najuzbudljivijih glazbenih festivala ovoga ljeta!

Sve počinje u petak, 14. srpnja, otvaranjem robinzonskog kampa koji je besplatan za sve posjetitelje, bez obzira imali dnevne ili festivalske ulaznice. kamp je ograđen i čuvan, u njemu su tuševi i WC-i, a unos hrane unutar kampa je dopušten i neće se ograničavati.

Overground kamp

Glazbeni program starta u petak u 21 sat koncertom beogradske električno-rockerske atrakcije Auf Wiedersehen koji će u dvočlanoj postavi gitara, bass, vokali i ritam mašine nastupiti na taraci Martinske s pogledom na predivni Šibenik u sutonu. Otvaraju festival u slavu šibenske rockerske tradicije i u popularnom hibridnom izdanju promoviraju nikad aktualniji spoj moderne elektronike i onog tradicionalnog, rockerskog.

Nakon koncerta šibenski DJ PaleolitiK otvara Overground stage uređen na betonskom plesnom podiju koji izgleda kao klub koji se nekim čudom teleportirao među stablima Martinske, a nedugo zatim starta i Under Overground stage smješten na šest plesnih terasa koje se na tri razine spuštaju prema moru.

Ugođaj će biti kao na nikad prežaljenoj plesnoj pozornici The Cave.

Na tom čarobnom prostoru tijekom cijele subote bit će ‘Overground Free’ chill glazbeni program za uživanciju uz more i ispijanje koktela, a u 18 sati Ivna Ji će tamo održati svoju super zanimljivu radionicu ‘Her Machines’ o samplerima i ritam mašinama.

Od 22 sata u subotu ide novi program na Overground stageu koji otvara Needledrop, a ubrzo za njim muzika kreće i na Under Overground stageu i nastavlja se do prirodnog nedjeljnog smiraja.

Martinska je sa Šibenikom povezana redovnom brodskom linijom, a tijekom festivala dvije će obale povezivati i privatni brodski prijevoznici. Apsolutno je preporuka da se na Martinsku dolazi brodovima jer inače autima treba kružiti, parking je kompliciran, a cesta loša. Ulaz na makadamski put Martinske bit će dopušten samo vatrogascima i hitnim službama.

Festivalske ulaznice po nestvarnoj cijeni od samo 30 eura (dnevne po 25) moći će se kupiti još samo do kraja tjedna! Od ponedjeljka će biti 30 posto skuplje.

Bila je neodoljiva, slobodna i rekla je ‘da’: Johana stiže na Overground kao šlag na kraju!

Previous article

#BeatPlasticPollution Potpora kampanji zaštite okoliša da ples na Martinskoj bude baš top!

Next article

Comments

Comments are closed.