MuzikaNews

Neodoljivi eros dua Local Suicide: Nakon proljetnog izdanja inspiriranog Antigonom, stigao je EP s Adonisovim remixima

0
Local Suicide / Private Archive

Vani je digitalno i vinilno izdanje ‘Eros Anikate – Adonis Remixes’, EP berlinskog DJ i producentskog para Local Suicide, objavljen na njihovoj etiketi Iptamenos Discos s koje je proljetos lansiran i njihov debitanski album ‘Eros Anikate’.

Izdanje ljepuškastog grčkog boga Adonisa, za kojim šizi i Afrodita, donosi dva remiksa ‘High Buildings w/ Lee Stevens’, ‘Whispering w/Curses’ i dva remiksa za ‘Hercules Adonis’.

Adonis Remixes

‘Eros Anikate – Adonis Remixes’ je EP od 5 pjesama koji sadrži dva remiksa za ‘High Buildings w/ Lee Stevens’, jedan za ‘Whispering w/Curses’ i još dva za ‘Hercules Adonis’. Otvara ga njemački bend Die Selektion sa svojom izvedbom ‘velikih zgrada’ koju je, u drugoj numeri obradila Jennifer Touch, a onda slijedi ‘Whispering’ Corneliusa Doctora. ‘Hercules Adonis’ remikse donose talijanski autor Rodion te Alejandro Paz.

Click photo for releases / Iptamenos Discos screenshot

Inače, ‘Eros Anikate’ album inspiriran Sofoklovom Antigonom glazbena je poslastica ‘technodisco’ zvuka u kojem je ove godine konačno uživala i hrvatska publika u šibenskom Tunelu i zagrebačkom klubu Masters.

BTW, sve o tome što rade Local Suicide, kako su nastali, zašto i slično, možete doznati iz razgovora Dine i Maxa za ‘Fifteen Questions’: Local Suicide about Production, Technology, and Creativity, odnosno na siteu Beatburguer.

Disko R te zove: Pomozi im sastaviti 5 KW zvučnika koje će ‘krstiti’ Nula, Stratus i Raspad

Previous article

Dolazi Mr. Jee: U zoru globalne eksplozije ‘Power to the people’ zvuka niknula je dalmatinska klica mračnoga disca

Next article

Comments

Comments are closed.