CoverIzbor urednikaMuzikaNews

Hrvatska premijera u Tunelu: Stiže nam berlinski duo i par Local Suicide

0
Local Suicide

Zadnja subota travnja u Tunelu (30.04.) rezervirana je za Local Suicide koji prvi put nastupaju u Hrvatskoj.

Taj berlinski duo i par poznat je po svojoj energičnoj fuziji novog vala, šporkog diska, techna, EBM-a, post disca i acid housea s orijentalnim utjecajima što sve zajedno tvori zvuk koji nazivaju ‘technodisco’ i ‘cobra wave’.

Iza zloglasnog naziva Local Suicide je grčko-njemački par Vamparela i Brax Moody, oboje producenti i DJ-i s dugogodišnjim stažem u berlinskom podzemlju gdje su pozornost publike privukli zabavama opaljenim čak i po standardima Berlina, uvjerljivo najluđeg svjetskog centra elektro scene.

Svojim prljavim techno discom i pojavom rade super atmosferu po klubovima diljem Europe, a u studiju surađuju s brojnim kolegama kao što su Curses, Theus Mago, Rodion i drugi. Iza njih je more izdanja, a nedavno je pokrenut i njihov vlastiti label Iptamenos Discos.

Nastup u Tunelu njihova je hrvatska premijera čime Šibenik nastavlja dobru staru tradiciju dovođenja novih zanimljivih imena po mjeri svoje rasplesane publike.

 

Za warm-up je zadužen Needledrop, jedan od pionira hrvatske DJ scene koji će pod tim pseudonimom nastupiti prvi put ikada, tako da 30. travnja u Tunelu imamo čak dvije hrvatske premijere.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna su u pretprodaji, putem sustava Entrio, a na blagajni kluba moći će se na dan zabave kupiti za 70 kuna.

Clubbing u Tunelu ove je godine poduprlo Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske kao javnu potrebu nacionalne kulture, a partner projekta revitalizacije Tunela je Grad Šibenik.

Super artwork za Local Suicid, koji će imati i posebnu scenografiju u subotu 30. travnja u Tunelu, napravila je naša dizajnerica əM.

BDSM, mannequin cure, izložba i odlična mjuza dva dana za redom u Tunelu odličan su uvod u hrvatsku premijeru Local Suicide

Previous article

Uživajte u muzici koju je za novi Sporky Mix složio PaleolitiK

Next article

Comments

Comments are closed.