MuzikaNewsTunel

Birds i Ivna Ji prije Tunela objavile muziku za londonski Netil Radio. Uživajte u setu

0
Netil Radio / Ilustracija

Londonska DJ-ica Birds i domina hrvatske elektroničke produkcije Ivna Ji skompale su se uoči zajedničkog nastupa u Tunelu ove subote što je već rezultiralo odličnom muzičkom suradnjom, zajedničkim miksom za londonski Netil Radio.

‘Pozvala sam Ivnu Ji da mi bude gošća na radiju, gdje imam rezidenciju. Snimile smo dva sata eksperimentalne elektronike i igrale se žanrovima sve od post-punka preko UK Bassa do elektro i chuggy acida. Nadam se da će vam se svidjeti pred naš nastup u Šibeniku’, kaže Birds.

Njoj je Tunel ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj ikada, a Ivna Ji prvi put nastupa u Tunelu.

‘Ususret gaži u Šibeniku pripremile smo vam dva sata ‘svaštara’ miksa koji se emitirao na londonskom Netil radiju gdje Katie godinama drži rezidenciju. U subotu sa sobom donosimo pregršt elektronske, žanrovski neograničene glazbe. Vidimo se u Tunelu gdje će nam Birds približiti londonsku scenu, a mi nju naučiti pokojem dalmatinskom običaju’, poručuje vesela Ivna Ji.

Ovaj miks, koji poslušati možete u sklopu članka, bit će emitiran i na Radio Šibeniku ovoga petka, u sklopu emisije ‘Muzika na kraju Tunela’ koju uređuje PaleolitiK.

Podsjetimo i to da ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 7 eura nabaviti možete putem sustava Entrio (10 na blagajni kluba) te da je prije partya u Tunelu izložba ‘Elektronika nije smeće’ by Štraca (21,00).

Novi festival elektroničke glazbe ‘Rave Island’ održat će se na Martinskoj ovoga ljeta

Previous article

SHIP u Šibeniku: Želiš nastupati na najjačem glazbenom događaju godine? Prijavi se ovdje!

Next article

Comments

Comments are closed.