MuzikaNews

Za vikend opet svašta: Rođendanski tulumi Oksida i Azimuta plus čudna Muzika

0
Ilustracija / RatCat

I ovoga vikenda ima u gradu svega i događa se svašta, mada to neće puno uzbuditi vojsku odanih Netflixu koji sebe i druge uvjeravaju da baš nikada i nigdje ničega nema.

Četvrtim ukazanjem vodičke muške disc jockey skupine Metz Attack u Disku R, ovoga petka bit će na Ražinama upriličena rođendanska zabava ekipe iz Oksida koja je s obilježavanjem rođendanskog mjeseca počela još početkom ožujka izložbom zaljubljenice u fotografiju Kike Soldić i vinil slušaonicom Projecta 33/45 koji čine Nino Rak I Nikolica Balvan.

Metz Attack u R

Prije nego se vratimo zbivanjima ovog vikenda, valja dodati da Oksid za rođendan još ima i predavanje Društva za očuvanje šibenske baštine Juraj Dalmatinac, 22. ožujka, kao i program Rock and roll OKSID: Razdor&Rival 25. ožujka uz live nastup dva benda iz naziva.

Ove subote slavi se još jedan rođendan i to jubilarni, deseti, kluba Azimut.

‘Tim događajem, Azimut obilježava deset godina neprekinutog rada tijekom kojeg je prošao put od isključivo koncertnog prostora do jednog od vodećih nezavisnih kulturnih centara u Hrvatskoj’, najavljuju iz kluba.

10 godina Azimuta

Podsjetili su kako je u deset godina Azimut organizirao gotovo dvije tisuće raznih događaja tijekom kojih su ugostili preko pet tisuća umjetnika i zabavili više od tristo tisuća posjetitelja.

‘Rušili smo predrasude i stereotipe, spajali ljude i bili aktivni sudionici renesanse kulture u Šibeniku. Ništa od toga ne bismo uspjeli da nije bilo VAS – naših prijatelja, naše publike, vas koji nas na ovom putu popločanom uzbudljivim i nepredvidljivim pratite već deset godina. I zato vam hvala’ poručuju iz Azimuta fanovima koji pozivnicu za zabavu ograničena kapaciteta mogu dobiti u klubu, na šanku.

Tulum počinje u subotu u 20 sati plesnim programom uz muziku koju biraju Stipe Jazzy Širinić, Bakula i Project 33/45.

Da to od subote nije sve pobrinula se ‘čudna Muzika’ najavivši ‘u njedrima studija 54b program na više razina uz sudjelovanje imena kao što su VRH, Dubok, El Commando, Lowre Glant, fpila, Cubre, Foxy, Hramski plus, kako kažu, još koje ime radi bolje klime. da sve gori.

čudna Muzika

Premeditated Subversion No.3 Ovoga mjeseca slušamo južnoafrički industrial techno by D3stortion

Previous article

Overground, nova muzička kombinacija na Martinskoj ovoga ljeta

Next article

Comments

Comments are closed.