News

Vuco je novi šef splitskih ‘seljaka’: Ne misli statirati, zanima ga fotelja gradonačelnika

0
Vuco-hss
FOTO: Krešo Beljak / Facebook

Glazbenik Siniša Vuco novi je predsjednik splitske organizacije Hrvatske seljačke stranke (HSS), objavio je u nedjelju na svom Facebook profilu predsjednik te stranke Krešo Beljak.

Za šefa splitskih ‘seljaka’ izabran je na izvanrednoj skupštini dan ranije u nazočnosti dvadesetak delegata koji su birali novo vodstvo, doznaje se iz objave.

‘Tako je zadatak da splitski HSS pripremi i povede na predstojeće lokalne izbore dobio poznati splitski i hrvatski estradni umjetnik Siniša Vuco, koji je jednoglasno izabran za predsjednika gradske organizacije HSS-a Split’, piše na Beljakovom profilu.

Nakon izbora za predsjednika, Siniša Vuco se obratio delegatima, zahvalio na ukazanom mu povjerenju te istaknuo kako je HSS stranka njegovih djedova, stranka koja itekako ima budućnost ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego i u cijeloj Hrvatskoj. Naglasio je kako će napraviti sve što je u njegovoj moći kako bi splitski HSS što kvalitetnije pripremio za lokalne izbore, a na pitanje razmišlja li da se i sam kandidira za gradonačelnika Splita odgovorio je da je to izgledna opcija te kako se nije odlučio na ovaj korak kako bi samo statirao nego da bi HSS vodio do pobjede.

 

Siniša Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a!

U subotu, 6.veljače održana je izvanredna izborna skupština gradske…

Objavljuje Krešo BeljakNedjelja, 7. veljače 2021.

Treći ‘Nothing is real’ donosi nam obilje meksičkog ‘šporkog diska’

Previous article

Iz zagrebačkog Aquariusa u nedjelju četiri DJ-a emitiraju mjuzu za zaljubljene

Next article

Comments

Comments are closed.