KULTNews

Uoči spektakla: Maestro Baranović okinuo je ‘na mjestu zločina’ tri gracije; utjelovljenja Róisín Murphy

0
PHOTO: VAB

Upravo objavljeni modni editorijal šibenskih artista, inspiriran likom i djelom Róisín Murphy, šik je najava njezina novogodišnjeg koncerta na trgu ispred katedrale sv. Jakova

Pred objektivom majstora fotografije Valeria Baranovića (VAB), glazbenu i modnu ikonu utjelovile su Ana Gulin Paić, Marija Gabrilo i Jelena Graovac Lučev, uz prigodnu scenografiju stilistice Maše Štrbinić Šunjić iz Vintage Love Boutiquea.

‘Róisín je u svojoj ekscentričnosti uvijek poprilično šik, sama naglašava da obožava spajati damsku i ‘klupsku’ stranu, a to prilično uspješno radi već četvrt stoljeća pa sam, zapravo, htio na neki način izbrisati vrijeme i pokušati postići da ne bude jasno jesu li fotke nove, s retro osjećajem, ili su retro, ali izgledaju moderno. Jer svaka njezina fotografija, bez obzira na to kada je nastala, i danas je itekako aktualna – kazao je o svom editorialu maestro Baranović.

Cure je ‘okidao’ ispred katedrale, na trgu gdje će nastupiti diva zbog koje svi putevi na ispraćaju ‘stare’ vode u Šibenik, a asistirala mu je silno talentirana Paola Sablić.

U timu, koji je s guštom prigrlila Adventura, sudjelovali su i Radovan Periša, neizbježni Deni Design i frizerski salon M.

2022. za kraj: Bakulin Selected i Jazzyev Christmas Disco u Azimutu, Brk u Disku R i Badnjak u Tunelu

Previous article

Tunel za vikend radi u petak i subotu: Čak šestero DJ-a na rođendanu PARK-a i u badnjoj noći

Next article

Comments

Comments are closed.