CoverNewsTunel

U vikendu otvaranje ‘Barbarele’ Dobar House publici osigurava i smještaj s plažom samo za njih

0
Photo: Love International Festival

Rane ulaznice za dvodnevno otvaranje plesne sezone u klubu Barbarella’s odavno su planule, a svima koji tek idu po njih na Entrio.hr –  daje se na znanje da u vikendu velike zabave, 28. i 29. lipnja, imaju osiguran i smještaj, a bogme i plažu samo za njih.

Photo: Love International Festival

Kao što je već poznato, jedno od najboljih open air plesališta na Jadranu, čarobnu ‘Barbarelu’, otvorit će Dobar House pod čijom će se etiketom, tijekom dvije noći za pultom među borovima Prosike, izredati nekoliko vrlo uzbudljivih domaćih i internacionalnih DJ imena, predvođenih gospodinom Matt Edwardsom, znanim i pod imenom Radio Slave.

‘Biti u Barbarelli je jedno posebno iskustvo koje razumiju samo oni koji su imali prilike plesati pod njezinim zvjezdanim nebom. Osjećamo se počašćeno što imamo priliku našu viziju house glazbe predstaviti i u tom legendarnom klubu već ovog lipnja’, poručuju organizatori koji su osigurali i smještaj za publiku, odnosno cijeli paket aranžman u uvali gdje se održavaju Derfected, Love International, Dekmantel Selectors i drugi ljetni festivali.

U ponudi je smještaj u apartmanima, mobilnim kućicama i hostelu po cijeni već od 18 eura za noćenje unutar The Garden resorta koji će zadnjeg vikenda u lipnju ekskluzivno moći koristiti samo Dobar House i njihova publika.

Imat će vlastitu plažu, mediteranski mir za opuštanje između dvije odlične glazbene noći, kasni check out i druge pogodnosti – detaljno opisane na digitalnim platformama resorta gdje je moguće odmah i rezervirati smještaj.

AJMO! je ozbiljan program potpore glazbenoj sceni. Evo kako i zašto

Previous article

Art koncept ‘by Štraca’ nusprodukt je razvoja glazbene scene, održive i zelene

Next article

Comments

Comments are closed.