MuzikaNews

U subotu DJ Jock i Roots rade super ples u Aurori: Španjolac ima baš prgav zvuk

0
Affkt & Dust and Blood cover / Ilustracija

Taman nekako u doba kad je prije mjesec dana španjolski producent i DJ AFFKT objavio fantastični aktualni EP za label Damon Jeea ‘Dust and Blood’, javio se DJ Jock s porukom, ‘momci, ovo će vam se svidjeti’ i najavio njegov nastup u Aurori ovog vikenda.

AFFKT je muzičar iz Valencije Marc Martinez Nadal čiju muziku službeni izvori predstavljaju kao kombinaciju housea i techna u koje on integrira svoj originalni štih.

Iza njega su izdanja za Sincopat, Suara i Mobilee Records, a trake mu uredno vrte brojni drugi uspješni kolege i poklonici njegova zanimljivog zvuka koji super prolazi u šibenskom Tunelu, posebno ova njegova zadnja produkcija objavljena kod Damon Jeea.

Dakako, trake su u Šibeniku već testirane na podiju, kako njegove tako i remix francuskih čarobnjaka Kimshies čiji smo zadnji EP već izlizali na podiju.

U svakom slučaju, nemojte nipošto propustiti party ovog vikenda u Aurori koji je ujedno i neformalni promo party Overground festivala jer naši prijatelji DJ Jock i Roots žele podržati ples na Martinskoj 14. i 15. srpnja.

Izabrali su odličnog DJ-a za to, vidimo se na podiju primoštenskog kluba!

Ove subote u Tunelu najavljuju fino razmazivanje tvrdih i prljavih techno i trance nota

Previous article

Oni na Overgroundu spajaju noć i dan. Razgrađivanjem noćnih emocija uvode festival u stanje chilla

Next article

Comments

Comments are closed.