MuzikaNewsTunel

Tunel za vikend radi u petak i subotu: Čak šestero DJ-a na rođendanu PARK-a i u badnjoj noći

0
Edi The King / Photo: VAB

Tunel za predstojeći blagdanski vikend priprema bogat glazbeni program i radit će dva dana, u petak i u subotu, tijekom kojih će se za pultom izredati čak šestero DJ-a.

Prve noći proslavit ćemo rođendan PARK-a, ekipe koja već 11 godina organizira u Šibeniku glazbena i druga (sub)kulturna događanja, u nastojanju da publici uvijek ponude nešto aktualno i novo. Čvrste temelje svog brenda izgradili su na live svirkama, mnogobrojnim koncertima održanim tijekom godina na manifestacijama poput Kulturaljke i Regiusa, a posljednjih godina sve češće su prisutni i na sceni elektroničke glazbe preferirajući zvuk i muzičke žanrove koje ljeti čujemo na izvrsnom Membrain festivalu.

11. rođendan PARK-a

Ovoga petka počastit će vas besplatnim upadom na svoj party kako biste i u svom gradu mogli čuti Babilonsku, Babin Dub, FrenkyBoya i Grumena u pravom clubbing ozračju.

Noć kasnije, u subotu na Badnjak, DJ pult u Tunelu preuzimaju dvije žive šibenske legende i pioniri hrvatske elektroničke scene, Edi Kristić i Stipe Širinić. Svojoj staroj publici vratit će sjećanja na ‘slavne dane prošlosti’ kad je muzika od meda i mlijeka tekla, navodno, u potocima’, a plesači nove generacije otkrit će zašto su bili i ostali top klasa.

Danas su, zapravo, jači nego ikad prije i podjednako napaljeni na nastupe kao u vrijeme najranije mladosti šibenske elektronike.

Badnjak u Tunelu

‘Nikad u povijesti nije bilo na planeti bolje muzike i nikad nije bilo više odlične muzike tako da jedva čekam subotu, presretan što ću nastupiti u svom gradu i svom klubu u kojem uživam boraviti’, kaže Edi ‘The King’.

On i Stipe, kojem je Badnjak zagrijavanje za novogodišnji after, vozit će vas po podiju ‘all night long’ i samo nebo zna po kojim ćemo sve čudnim putevima muzičkim trošiti tabane u toj dugo sanjanoj noći.

Ulaznice u pretprodaji nabaviti možete putem sustava Entrio, online, ili na njihovim prodajnim mjestima, a u prodaji će biti i na blagajni Tunela (50 / 70kn).

Uoči spektakla: Maestro Baranović okinuo je ‘na mjestu zločina’ tri gracije; utjelovljenja Róisín Murphy

Previous article

INTERVJU Vedran Meniga: ‘Ako cijele generacije desetljećima tretiraš kao debile, oni će to na kraju i postati’

Next article

Comments

Comments are closed.