MuzikaNews

Treći ‘Nothing is real’ donosi nam obilje meksičkog ‘šporkog diska’

0
Nothing is real

‘Made in Mexico’ naziv je upravo izašlog trećeg, kompilacijskog, izdanja talijanskog labela ‘Nothing is real’ kojim ravnaju momci iz poznatog DJ i producentskog dvojca iz Milana – Modular project. 

Kao što i ime EP-a sugerira, materijal dolazi iz dalekog Meksika, inače jedne od zemalja prijestolnica ‘šporkog diska’ kakav preferiraju i Modular project, ali i brojni fanovi u Hrvatskoj. 

Na ukupno pet skladbi na izdanju, Milanezi su okupili respektabilnu ekipu ‘desperadosa’ produkcije koju čine Mufti, Javier Martinez, Tapia, Montessori, Carizbajo, Colossio, Gael Gael i Ulises Arrieta.

OUT NOW NOTHING IS REAL VOL.3 ‘MADE IN MEXICO’!!
Featuring amazing tracks from MUFTI, Montessori feat Gael Gael,…

Objavljuje Nothing Is RealUtorak, 2. veljače 2021.

Ljubiteljima žanra ‘Nothing is real’ je kompilacijom ‘Made in Mexico’ isporučio prilično široki spektar mogućnosti nadogradnje ovog zaraznog zvuka sa svim svojim zaraznim ritmovima, emotivnim melodijama, bolesnim prijelazima i prepoznatljivim bas dionicama. 

Otprilike onako kako to najviše i voli Modular project dvojac čiji je premijerni nastup u Hrvatskoj, usred korona ljeta, na Slurp festivalu (Martinska, Šibenik) učinio 2020. podnošljivijom. 

Sličan terapijski efekt kod hrvatske je publike nepunih godinu dana prije izazvao jedan od otaca meksičkog ‘šporkog diska’ Theus Mago nastupajući na Tanzen kolektiv večeri u zagrebačkom Aquariusu te u šibenskom Tunelu.

Sporky Special: Ovaj čovjek stvarno voli muziku. Ne propustite večeras pogledati DJ Jocka

Previous article

Vuco je novi šef splitskih ‘seljaka’: Ne misli statirati, zanima ga fotelja gradonačelnika

Next article

Comments

Comments are closed.