NewsTunel

Terr, Nick Jelly i Foxy: Velikim partyem započela je nova sezona u Tunelu

0

Nova glazbena sezona u šibenskom klubu Tunel započela je u subotu velikim partyem na kojem je nastupila brazilska DJ-ica TERR, a predstavili su se i šibenski artisti Nick Jelly i Foxy, javlja portal ŠibenikIN.

 

Miljenica lokalne publike, koja je nastupila u špici nakon uvoda Nick Jellya, nije razočarala svoje mnogobrojne fanove na plesnom podiju kojeg je u zoru zatvorio Foxy.

Preuređeni Tunel sa sve ugodnijom atmosferom za noćni boravak i ove sezone nastavlja ustaljenim ritmom dovođenja inozemnih DJ-a u Šibenik barem jednom mjesečno, a idući na redu je veliki Steve Bug, gentleman techna i glazbenik s dvadesetogodišnjom blistavom karijerom.

 

Sredinom studenog stiže meksički producent Theus Mago koji je svoj dolazak u Tunel najavio još početkom ljeta, čim je počeo slagati europsku turneju na kojoj je Šibenik zasad njegova jedina stanica u Hrvatskoj. 

 

Početkom prosinca u Tunelu se slavi rođendan RatCat kolektiva i plesna večer Opposite, najpoznatijeg šibenskog DJ-a Lawrence Kleina, a za Novu godinu je na programnu tradicionalni after party u prvim satima novog ljeta. 

 

 

FOTO: Valerio Baranović

Više fotografija pogledajte OVDJE

Ono kad ‘Have You Ever’ vrti Terr: Uživajte u atmosferi s podija Tunela prošle zime

Previous article

Raveologija predstavila RatCat: ‘Bez šibenske publike ne bi bilo ničega jer ona je zaista jezgra našeg rada’

Next article

Comments

Comments are closed.