CoverMuzikaNewsTunel

Sve o novogodišnjim zabavama u Šibeniku i Tunelu na jednome mjestu

0
Tunel / Photo: VAB

Ulazimo u finiš 2023. godine koju smo u prvim njezinim satima dočekali prije 11 i pol mjeseci na novogodišnjem afteru u Tunelu, a jednako ćemo dočekati i nadolazeću 2024. jer kako kreneš u novogodišnjoj noći, tako će ti biti cijele godine.

I bilo je! Od talijanskog dua Modular Project, preko Ilije Rudmana, Birds, Ivne Ji, Carnera, Petra Dundova, Red Axes, Felvera, Cursesa, Local Suicide, Stellarcompanion, Johanne, Auf Wiedersehen, Teniente Castilla, Streetforma i Ship festivala, DJ Jocka, Mozera, Terry Francisa i brojnih drugih, bogme smo se naplesali i imali baš rasplesanu godinu.

A sada je vrijeme da se pozdravimo s 2023. i uđemo svi zajedno u novu 2024. godinu, po ovom planu:

24.12. Badnjak u Tunelu, nastupaju Bsside i Needledrop, ulaznica 7 eura (na blagajni Tunela)

Badnjak u Tunelu

30.12. Parov Stelar After Party, Paleolitik All Night Long, od ponoći, ulaznice u Entrio pretprodaji 7, a na blagajni Tunela 10 eura

01.01. Nova u Tunelu, start u 02,00 (plešemo do 10,00), ulaznice prodaje Entrio (u prodaji je serija po 28 eura, nakon dvije rasprodane), a na dva stagea nastupit će Felver, Melanie Havens, Nikkatze, Paleolitik, Radioslave, Tabula i The King Edi.

Nova u Tunelu

Kao što već znate, Šibenik će Novu godinu dočekati na koncertu britanskog benda Stereo MC’s na Trgu RH pored šibenske katedrale gdje će nastupiti i Felver, a noć prije, 30. prosinca na istom mjestu DJ set će odsvirati Parov Stelar s kojim će pult dijeliti i Antonio Zuza.

Nova u Šibeniku

Badnjak u Tunelu: Prijatelji, masu odlične muzike i Božićno pivo

Previous article

Nakon nastupa u centru Šibenika, Parov Stelar after party je u Tunelu

Next article

Comments

Comments are closed.