CoverMuzikaNews

Što, kada i gdje na SHIP festivalu: Objavljene satnice za 40 izvođača na šest šibenskih pozornica

0
Ilustracija / RatCat

Objavljen je raspored događanja SHIP festivala koji se održava u Šibeniku idući vikend na šest pozornica i ugostit će 40 izvođača te 60 glazbenih profesionalaca koji sudjeluju u showcase dijelu programa.

Sve počinje u četvrtak, 14. rujna službenim otvaranjem i nastupom benda Chui u Kući umjetnosti Arsen gdje će predstaviti program ‘Berlin, simfonija velegrada’ (Walter Ruttmann, 1927.), zajednički projekt Hrvatskog filmskog saveza, Kina Tuškanac, Goethe Instituta i benda.

Od 20 sati na Tvrđavi sv. Mihovila sviraju Porto Morto, Nemanja i talijanski bend Nu Genea Live band, a prva večer završava muzikom Microslava i DJ Demiana (Mrle) u Azimutu.

Tunel timetable

Elektronički program u dj i live act varijantama održava se u petak i subotu u Tunelu gdje će prve noći nastupiti Neon Lies, Badfocus, Baptiste Lagrave i Tonota, a sutradan u subotu Fikcio Monger, Ana Antonova, Rotormotor i Brvski.

Što se, kada i gdje od muzičkog programa odvija na SHIP festivalu naći ćete OVDJE, a detalje o ovom drugom ‘talk’ programu na ovom LINKU.

INTERVJU Andrea Ljekaj: Nova ideja je rizik, a bez toga nema igre. Radimo što želimo i ono što moramo

Previous article

Još malo pa Tunel: Novu sezonu otvaraju Cubre, PaleolitiK i Mufti

Next article

Comments

Comments are closed.