NewsSporky Disco

Sporky Special: Ovaj čovjek stvarno voli muziku. Ne propustite večeras pogledati DJ Jocka

0
DJ JOCK

Urednici su najsretniji kad im u pet do podne stigne materijal koji traje duplo dulje od showa u kojem se treba emitirati i to još iz Splita, od nekog tamo tipa koji dere najtvrđi techno na 760 bi-pi-emova…

Šalu na stranu jer pred nama je zbilja zanimljiv video materijal koji će se emitirati večeras kao Sporky Disco Special, a riječ je ispovijesti DJ Jocka (Stipe Škokić) koji je pred kamerom otvorio dušu i skroz unzipped pričao o svim temama koje su se našle na stolu.

SPORKY DISCO SCREENSHOT

Smiren, inteligentan i zabavan, Stipe u detalje priča kako mu je pandemija dobro došla jer nije bilo presinga, putovanja, besanih noći na gažama po zadimljenim klubovima, a onda kao u trileru otkriva i onu drugu stranu.

Sve je stalo, a njemu je muzika sve. I točno mu vidiš na licu, čuješ u glasu da jest dok pred kamerom ogoljuje dušu kao da je pjesnik, a toga je danas sve manje u javnom prostoru, na televiziji, bilo gdje.

Jock se ne pretvara, ne pokušava biti cool ni celebrity, samo želi da sranje završi i da opet može vrtiti svoje trake i čuti kako zvuče u klupskom okružju za koji su i stvorene.

"Future War" and "Magia Intro" are included in the Rilis_Unrilis Best Of 2020 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=iWsQhVqGK7U

Objavljuje Dj JockČetvrtak, 4. veljače 2021.

U večerašnjih desetak, nešto više minuta doznat ćemo kakvom se glazbom sve ovih dana bavi, a natuknuo je nešto i o velikoj suradnji na pomolu, taman toliko da vam zagolica maštu.

S obzirom da njegovu muziku vole velike face sa scene tipa Adam Beyer, Carl Cox, Joseph Capriati i Christian Varela, ništa nas neće iznenaditi.

Kako Jocka inspirira Michael Jordan, što DJ-i čitaju i svašta još, doznat ćete večeras u specijalnom izdanju Sporky Disco video magazina klupske i pop kulture u 21,00 na YouTubeu.

Redovno izdanje showa je u nedjelju.

Klupska Hrvatska više nema Crkvu: Čuveni riječki klub je zauvijek zatvoren

Previous article

Treći ‘Nothing is real’ donosi nam obilje meksičkog ‘šporkog diska’

Next article

Comments

Comments are closed.