CoverMuzikaNewsTunel

Ravintsaru i Carnera algoritmi spojili za ples u mjesecu kad se mačke ševe

0
Ilustracija / RatCat

Ravintsara je dar algoritama Soundclouda koji se još uvijek vode afinitetom korisnika, a ne sirovim tržišnim kriterijima poput recimo YouTubea.

U moru odlične muzike, prije par mjeseci izronio je tako set broj 13 iz serijala ‘Les mixes du Type’ jednog francuskog web magazina za kulturu i novu umjetničku scenu i oduševio, a to je bio samo početak ljubavi jer svaki idući set bio je novo otkriće.

Bilo je samo pitanje vremena kad ćemo je čuti u Tunelu i zapravo je samo trebalo pričekati da prođe novogodišnje ludilo kako bi upravo s njenim gostovanjem mogli nastaviti clubbing u 2024.

Treće noći veljače Ravintsara će tako nastupiti po prvi put u Hrvatskoj, a DJ pult Tunela dijelit će s Carnerom. On je od prvoga dana bio najočitiji izbor za tu noć, ne samo zato što cijeli kolektiv Tunela obožava njegov zvuk nego i zato što je najbolji za nju.

Inače, francuska DJ-ica dolazi nam u bojama labela Dust & Blood koji smo već predstavili u Tunelu gostovanjem Damon Jeea. Osim diskografske kuće, njih dvoje povezuje još jedna super kreacija, njihova kćerkica.

Carnero sa svojim voodoo zvukom i ona sa svojom mistikom sigurno će biti opako dobra kombinacija i subotnja šema u kojoj će plesači uživati.

Mi jedva čekamo.

Entrio je već krenuo s pretprodajom ulaznica po standardnoj cijeni od 7 eura, a na blagajni Tunela moći će se nakon otvaranja vrata te subote kupiti za 10 eura.

Svakako poslušajte muziku njih oboje i pustite da vas Soundcloud algoritmi nose. Nikad na planeti nije bilo bolje i više odlične muzike. Opustite se i upustite u avanturu. Vidimo se 3. veljače, na početku mjeseca mačje ševe.

 

RatCat i ove godine ima stage na Love International Festivalu

Previous article

No-Mi-Nacije! Elector nam love Bonobo, Dekmantel Selectors, Red Axes i Carnero

Next article

Comments

Comments are closed.