MuzikaNewsTunel

RatCat vas poziva na rođendan u Tunelu: 6-godišnjacima i društvu sviraju Dav i Sessiondigger

0

Na šestu rođendansku zabavu koju će RatCat prirediti u subotu, 9. prosinca u Tunelu, iz Zagreba stižu dva stara DJ mačka, Dav i Sessiondigger.

Dav je s nama bio i prije točno šest ljeta, 9. prosinca 2017. godine, kada je s Omarom nastupio u SunX-u na Ražinama kod Mirka, a vrtio je i na dočeku 2020. u Tunelu.

Dav i Omar, SunX (09.12.2017.)

Sessiondigger se već neko vrijeme muva po šibenskim morima i andergraundovima, a osim u aranžmanima Frue, lokalna publika mogla ga je čuti i na Overgroundu na Martinskoj gdje je bio secret weapon festivala.

Njih dvojica odlično će se nadovezati na dosadašnje plesove ove super zabavne sezone u Tunelu i poput puzzle se uklopiti u cjelokupni šibenski glazbeni program zadnjeg mjeseca u godini, tako da nas čeka samo takav ples na rođendanskom tulumu.

sessiondigger / ilustracija ratcat

Obavezno dođite proslaviti s nama šestu godinu u Tunel! Za rođendan svima upad u pola cijene i konkretna akcija na šanku.

Inače, da imamo i jedan pasus za štrebere, RatCat je šibenska kulturna udruga začeta krajem 2017. godine bez namjere i plana da to postane i da uopće traje dulje od jedne zime. Nastala je iz potrebe nekolicine da nađu malo mjesta za svoju muziku i đir, a opstala jer su došli i drugi.

EP ‘Hide & Seek’ Dine Summer: Glamurozna i magična vokalna elektronika na rubu ekscesa

Previous article

She J u petak vrti u Azimutu, u subotu na Weekendici u Tunelu

Next article

Comments

Comments are closed.