MuzikaNewsTunel

RatCat #FirstFive u Tunelu: Na mačkinom rođendanu nastupaju Teniente Castillo i Lawrence Klein

0
Teniente Castillo

Petu obljetnicu postojanja RatCat kolektiva proslavit ćemo u subotu, 10. prosinca, velikom zabavom u Tunelu uz glazbu DJ-a s kojim je sve počelo 2017. godine, Lawrence Kleina, a potom se prepustiti modernom zvuku uvaženog španjolskog gosta Teniente Castilla.

Nikada dosad nije nastupao u Hrvatskoj, baš kao i većina stranih izvođača u Tunelu ove pete, jubilarne sezone.

Vlasnik je i menadžer Play Pal Music, etikete na kojoj od 2012. godine surađuje s brojnim poznatim artistima kao što su Vox Low, Curses, Iñigo Vontier, Roe Deers, Thomass Jackson, Pete Herbert ili Mushrooms Project.

 

Iza njega je više od dva desetljeća nastupa po nekim od najboljih klubova poput Renate i Kater Blau (Berlin), La Dame Noir (Marseille), Café Berlín (Madrid), M.N.Roy (Mexico City) i na svjetskim festivalima, a kao resident u klubovima i promotor radio je zabave s imenima kao što su Crazy P, Tim Sweeney, Curses, Beppe Loda, David Shaw, Damon Jee itd.

Posljednjih godina fokusiran je na glazbenu produkciju pa, osim na svom Play Pal Music labelu, objavljuje na Ombra INTL, Relish, Roam, Playground Rec i drugim labelima.

 

U Tunelu gostuje na petoj obljetnici zabave iz prosinca 2017. godine kada je na gradskoj periferiji RatCat društvo muzikom uveselio Lawrence Klein. Nekako spontano i bez plana da priča preraste u nešto više, narednih mjeseci i godina pod tim je brendom organizirano ili suorganizirano stotinu evenata što valja dobro proslaviti 10. prosinca u Tunelu.

Entrio ulaznice već su u prodaji (50kn), na ulazu u klub 70 kuna.

Elektronika u ponoć manje 15: Radio Šibenik od ovog petka pušta ‘Muziku s kraja Tunela’

Previous article

INTERVJU Teniente Castillo: Volim vibru vaše publike, radujem se dolasku na tako posebnu noć

Next article

Comments

Comments are closed.