INTERVJUNewsSoundtrack Croatia

Prvi čovjek ‘Croatia Full of Life’ Staničić kaže da HTZ s guštom podupire Soundtrack Croatia

0
kristjan stanicic HTZ
FOTO: Flash Talks / Screenshot

‘Hrvatska turistička zajednica prepoznala je sjajan, kreativni projekt šibenskog DJ tima ‘Soundtrack Croatia’ i stoga nam je posebno zadovoljstvo sudjelovati u njemu’, kaže Kristjan Staničić, direktor centralne Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

U razgovoru za Flash Talks, istaknuo je i vrijednost inovativnog pristupa kakav projekt ima po pitanju promocije jer na kvalitetan način promiće hrvatske ljepote, turizam i glazbu – kao umjetnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Croatia Full Of life (@croatiafulloflife)

‘Želimo i nadalje podržati ovako kreativne projekte s područja elektroničke glazbe, a za Soundtrack Croatia, konkretno, uvjeren sam da će nastaviti rasti jer i dosada je pobuđivao veliki interes. Na taj način promovirati će Hrvatsko na međunarodnom tržištu’, kaže prvi čovjek ‘Croatia Full Of Life’ na čijim digitalnim platformama se i emitiraju DJ setovi uz potencijalu milijunsku publiku diljem svijeta.

Samo Facebook stranicu prati gotovo milijun i pol ljudi, a na Instagramu imaju još oko 400 tisuća followera.

Kreativnost, umjetnost i hrvatske prirodne atrakcije unutar jednog originalnog proizvoda sjajna su kombinacija, posebno u doba pandemije jer kroz Soundtrack Croatia održava se veza sa stranom publikom, sudionicima brojnih glazbenih festivala u Hrvatskoj.

Što je sve rekao direktor Staničić na temu Soundtrack Croatia, promocije hrvatskog turizma, elektroničke glazbe i domaćih festivala pogledajte u video epizodi Flash Talks serijala u prilogu.

Flash Talks serijal popratni je dokumentarno-informativni program koji se snima i emitira uz DJ setove Soundtrack Croatia.

bann_sc_marketing

Snimanje na ‘nebeskoj šetnici’ Skywalk Biokovo bilo je nemoguća misija, ali mačka je tvrdoglava beštija

Previous article

Jubilarni 40. rođendan Nacionalnog parka Kornati proslavljen DJ setom na vrhu otočića Mana

Next article

Comments

Comments are closed.