Sporky Disco

Pandemija je, koronavirus jede malu djecu? Koga briga, imamo Sporky Disco

0
sporkydisco

Sporky Disco je video magazin klupske i pop kulture, originalan i novi medijski sadržaj u RatCat produkciji koji se emitira jednom tjedno na društvenim mrežama.

Projekt je dijete koronavirusa i nastao je kako bi, barem donekle, bilo moguće kompenzirati sve ono što se ne može raditi zbog pandemije jer clubbinga, festivala i drugih evenata nema.

Prvi ‘Sporky Disco’ donosi:

Priprema se oproštajka od kultnog zagrebačkog kluba Sirup, koji je bio na glasu kao ponajbolja tamošnja kulturna oaza i dom brojnim umjetnostima. Što je to što je Sirupu udahnulo dušu otkrio je osebujni par Sergej Lugović i Olja Galifianakis, koji je stvorio to čarobno mjesto.

Neil Parnell, poznatiji pod imenom Tronik Youth, u Zagrebu je upao u Loše društvo; tako se, naime, zove čakovečki kolektiv koji ga je pozvao da bude headliner na njihovom partyju u SoundFactoryju. Tronik, inače vlasnik labela Nein Records, postao je posljednji inozemni DJ koji je svirao u Zagrebu pr.n.m. (čitaj: prije novih mjera). Da ovaj Britanac maksimalno iskoristi svoj zagrebački vikend, produkcijska kuća Black Orange je snimila njegov set iz samog centra Zagreba za novu epizodu projekta Soundtrack Croatia. Tronik je za Sporky Disco ispričao doživljaje iz hrvatske metropole, a u ćakuli pred kamerom izredali su se i svi članovi Lošeg društva.

U ovoj emisiji ima i vijesti, a za one kojima standardna doza Sporkog nije dovoljna, pripremljen je i Sirup specijal.

Party i video shooting u Zagrebu: Britanski DJ i producent nastupio usred dana uz fontanu

Previous article

Božićna poslanica: 2020. je počela s minimalnom količinom kisika, u gužvi, uz soundtrack Kristijana Molnara…

Next article

Comments

Comments are closed.